Yenimescit Mahallesi’nde CHP’li delegeler tarafından düzenlenen Sünnet Şöleni, önceki akşam yapıldı.

Yenimescit Mahallesi’nde Cemal Özdemir, Sedat Karakiraz, Soner Demirdöven, İbiş Gülgün ve Memet Söğütler tarafından organize edilen ve saat 21.00 sıralarında başlayan Sünnet Şölenine Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli, CHP Edirne Milletvekili Adayı Erdin Bircan, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Salim Şevik, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, partililer ve mahalle halkı katıldı.

28 çocuğun sünnet ettirildiği şölende ilk konuşmayı Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan yaptı.

Özcan, konuşmasında şunları söyledi: “Sevgili hemşehrilerim bu akşam mahallenizde değerli delegelerimizin ilçe örgütünün önderliğinde yaptığı sünnet şölenine hepiniz hoş geldiniz. Ben öncelikle sayın Muhtarımız Fikret Kantar’a ve organizasyonda emeği geçen 5 arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Sünnet olan 28 çocuğumuza geçmiş olsun diyorum. Allah ana babalarına uzun ömür versin. Şu andaki cemiyetlerinden daha güzel evlilik cemiyetleri nasip etsin. Onlar şu anda bizim geleceğimiz, ileride bu toplumu devam ettirecek olan genç yavrularımız, sevgili evlatlarımız, bütün anne babaları ben tebrik ediyorum geçmiş olsun diyorum. CHP İlçe Başkanımız Erdoğan Gümülcineli ve CHP Edirne Milletvekili Adayımız Erdin Bircan’ı da buraya davet ediyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından Mehmet Özcan, Gümülcineli, Bircan ve diğer konuklar tarafından çocuklara küçük altın hediye edildi. Şöleni organize eden delegeler adına bir açıklama yapan Özdemir, “Bizlere bu şölen için gerekli katkıyı sunan Belediye Başkanımız Mehmet Özcan’a ve CHP İlçe Başkanımız Erdoğan Gümülcineli ‘ye destekleri nedeniyle mahalle halkımız adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Özcan ve diğer konuklar da çocuklarla birlikte doyasıya oynadılar ve eğlendiler. Şölen müzik eşliğinde devam etti ve sona erdi.