Ordu, saat 10.00 sıralarında belediye meclis üyeleri ile birlikte Yenimuhacir Belediyesi hizmet binası önünde bir araya geldi.  Sonrasında dualar eşliğinde iş makinesi için kurban kesildi.

Konuyla ilgili bilgi veren Recep Ordu, “Araç parkını her geçen gün zenginleştirmeye çalışıyoruz. Greyder, beldemizin yıllardan beri ihtiyacıydı. Bu ihtiyacımızı Yıldız Tuğla Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kılıç ve Fatih Kılıç’a ilettiğimizde yardımcı olacaklarını illettiler. Nitekim bugün aracı belediyemize kazandırıp halkın hizmetine sunduk. Yıldız Tuğla ailesine teşekkür ederim. İşadamlarımızdan bundan sonra da yararlanacağız.” diye konuştu.

HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN

Sonrasında söz alan Fatih Kılıç, şunları belirtti: “Firma olarak 40 yıldır bölgede faaliyet gösteriyoruz. Her zaman olduğu gibi belediyemizin yanındayız. Başkanımız, belediyemizin böyle bir araca ihtiyacı olduğunu bize ilettiğinde seve seve yardımcı olacağımızı belirttik. Nihayetinde başkanımla birlikte aracımızı aldık ve hizmete sunduk. Halkımıza hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.”