Keşan Belediyesi, ilçenin kurtuluşunun 94. yıldönümü nedeniyle Keşan ve Edirneli yazar ve şairleri okuyucularla buluşturdu.
Geçen Cumartesi günü, Keşan Belediyesi Konferans ve Tiyatro Salonu önündeki alanda  toplam 23 yazar ve şair için imza günü düzenlendi. Sabriye Cemboluk, Ayhan Tunca, Sema Sandalcı, Çetin İmer, Feyzullah Aktan, Sezen Özol, Necmi Duygulu, İrfan Özcan, Güngör Mazlum, Osman Coşkun, Irmak Zümer Dolunay, Engin Beksaç, Şule Nur Beksaç, Azmi Taşkaya, Mustafa Esim, Hilmi Dinçer, Rafet Seçkin, Hasan Akarsu, Haluk Ecevit, Serdar Tütün, Semih Yurdatapan, Sencer Yurdatapan ve Fatih Candan’ın katıldığı imza günü, 14.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirildi.
İmza gününde bir konuşma yapan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, “Yeni yaptığımız bu binada sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Ticaret olmadan sanat olmaz. Keşan Belediyesi olarak Kurtuluş Günümüz nedeniyle siz yazarlarımıza ve eserlerinize önem vererek sizleri Keşanlı kitapseverlerle buluşturmak için bu imza gününü düzenledik. Katılımınız için hepinize teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi. Etkinliğe, CHP Edirne Milletvekilleri Okan Gaytancıoğlu ve Erdin Bircan, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan ile okuyucular katıldı. Özcan ve diğer konuklar, tüm yazarları ziyaret ederek kitap imzalattı. Okuyucular, gün boyu yazarlarla tanışıp, sohbet etme ve kitaplarını imzalatma fırsatı buldu.