İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Ali Yetim AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık’ın “Sahte Robin Hood’luk yapmasın” eleştirilerine cevap verirken, Boyalık’ın Keşan Belediyesinin projelerini kıskandığını ileri sürdü.

SÖYLEYECEK BİR SÖZÜ YOK

Boyalık’ın eleştirilerine cevap veren Mehmet Ali Yetim şunları söyledi: “Köylerimizde bulunan mesire alanlarını bırakın köylünün elinde dursun. İnsanlar ailesini alsın çay içsin. Yani onlara bir dinlenme yeri olsun. Zaten köylülerin başka bir sosyal faaliyeti yok. Bunları insanların elinden almayın diyoruz. Hüseyin Bey tutmuş konuyu başka yerlere çekiyor. Çünkü bu konuda söyleyecek bir sözü yok.

Yetim, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Kanunu çıkarıyorsunuz ondan sonra köylülerin arazisini talan ediyorsunuz. Yani bunlar daha önce de söylediğim gibi köylü düşmanı gibi görünüyor. Keşan Belediyesinin yaptığı projeler ve bu projeleri anında hayata geçirmesi Hüseyin Boyalık’ı kıskançlıktan çatlatıyor gibi. Ben yapılan bu kadar hizmetin eleştirilmesinin kıskançlıktan başka bir şey olduğunu düşünmüyorum. Don Kişot’un yaveri Sancho Panza olmaktansa, sahte Robin Hood olmak bana gurur verir. Bence görüşünü bir daha düşünsün. Sahte de olsa Robin Hood’luğa bir baksın ki insanlarımız bazı şeylerden faydalansın.”