Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekiliş biletleri dün sabahtan itibaren Keşan’da da satılmaya başladı. 55 milyon lira büyük ikramiyenin hayalini kuran Keşanlılar, yılbaşı biletlerine büyük ilgi gösteriyor.

Milli Piyango Yılbaşı özel çekiliş biletleri tam bilet 50 TL, yarım bilet 25 TL çeyrek bilet ise 12,50 TL’den satışa sunulmaya başlandı.  Keşan Ziraat Bankası yanında Milli Piyango bileti satışlarını yapan Zeki Zorlu, Milli Piyango bileti alanların zengin olma ihtimalinin olduğunu söyledi.

SAHTE BİLETE DİKKAT

İlk günden özellikle çeyrek biletlerin çok fazla satıldığını söyleyen ve sahte olarak üretilen piyango biletleri karşısında dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulunan Zorlu,Özellikle çeyrek biletlerden çok satıyoruz satışlar şu an iyi başladı ve yılbaşına doğru daha da artacak diye umut ediyoruz. Vatandaşlarımızı özellikle sahte biletler konusunda uyarıyoruz. Bilet arkasında ruhsat numarası ve kaşe numaralarının aynı olmasına dikkat etmelerini öneriyoruz. Mümkünse biletlerini yıllardır tanıdıkları bildikleri kişilerden alsınlar.” dedi.