İstekler İnşaat Hafriyat LTD ŞTİ yöneticisi ve iş adamı Aydın İstek, dün yaptığı açıklamada, Malkara’da yayın yapan Yıldız FM radyo kanalını şirket olarak satın aldıklarını belirtti.

İstekler Grup firmaları olarak, şimdiye kadar, inşaat malzemeleri satıcılığı, yap-sat konut üretimi, kum ve çakıl ocakları, hafriyat sektörü ve alışveriş merkezi yapım çalışmalarında bulunduklarını ifade eden Aydın İstek, “Alışveriş merkezi yapımında da son aşamaya geldik. Açılışına gün sayıyoruz. İlerleyen günlerde bununla ilgili bir basın açıklaması yapacağız.” dedi.

Malkara’da 87.7 frekansından yayın yapan Yıldız FM’i İstekler İnşaat Hafriyat LTD ŞTİ olarak satın aldıklarını söyleyen Aydın İstek, “Yıldız FM Sema radyo adı altında faaliyet gösteren bir radyo kanalıydı. Bu radyo kanalının 20 yıllık bir radyo geçmişi var. Bu radyonun bundan önceki sahipleri Mustafa Altındağ ve Recep Altındağ idi. Radyonun şirketimize devri gerçekleştirildi. Yıldız FM Keşan’da daha aktif olacak. Radyo ile ilgili bundan sonra daha aktif bir çalışma sürecine gireceğiz. Bunu kamuoyu ile paylaşmak istedik. Radyonun yayın akışında bir takım değişiklikler yapacağız. Haber saati olacak ve farklı programlar düzenleyeceğiz. Canlı yayınlara ağırlık vereceğiz. Radyomuzda bölge haberlerine yer vereceğiz. Bugüne kadar Yıldız FM arabesk müzik yayını yapıyordu, bunu değiştirip güncel şarkıları kullanacağız. Radyo uzun yıllardır faaliyet gösterdiği için yenilenme ve bakıma ihtiyacı vardı. Yenilenme ve bakım sürecinde olduğu için 1 hafta on gün yayında olmayacağız. Yenilenmenin ardından Yıldız FM daha kaliteli bir şekilde dönmüş olacak. Şu andan itibaren radyonun eski sahipleri ile ilgili herhangi bir bağımız yoktur. Radyo ile ilgili bilgi almak veya reklam görüşmesi yapmak isteyenler direk şirketimizle bağlantıya geçebilir. Radyonun yönetici Samet Serdar Dinçer arkadaşım olacak. Birlikte yeni yayın döneminin alt yapısını hazırlıyoruz.” şeklinde konuştu. İstek’ten sonra Yıldız FM’in yöneticiliğini yapacak olan Samet Serdar Dinçer de söz alarak şunları söyledi: “İyi bir altyapı çalışması aşamasındayız. Bunları tamamladıktan sonra bölge halkının keyifle dinlediği bir radyo yaratacağız. Bölgeye dair konuların da konuşulacağı radyo programı olacak. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.”