11 Temmuz 2016 tarihinde, saat 22.00 sıralarında, kendisine ait midibüsü, Hastane Caddesi üzerinde bulunan şehiriçi minibüslerinin kullandığı minibüs durağına park ettiğini söyleyen Yıldız, bu hatalı park sebebiyle, Keşan Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Trafik Zabıtası ekiplerinin de haklı olarak cezai işlem uyguladığını belirtti.

Yıldız, kesilen cezanın da bir sonraki gün, Belediye Encümeni’ne sunularak karara bağlandığını kaydederek yapılan bu cezai işleme karşı en ufak bir itirazda bulunamayacağını dile getirdi.

Öte yandan Yıldız, Keşan Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün sadece S.S. 81 No’lu Mecidiye-Erikli Sahil Kooperatifi üyelerini hedef aldığını iddia etti.

KOOPERATİFİMİZE KASTİ OLARAK KESİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

Kooperatif üyelerine ait araçların adeta takibe alındığını ve kesilen cezaların kasti olarak kesildiği iddiasında bulunan Ercan Yıldız, “Erikli Muhtarı olarak Erikli Sahili’ndeki mera yerlerine sahip çıktığım için bize cephe alındı. Bu cezaların bizim kooperatifimize kasti olarak kesildiğini düşünüyorum.” diye konuştu.

SADECE BİZE CEZA KESİLİYOR

Keşan Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Trafik Zabıtası ekiplerinin, cezai işlem uygulayacaksa, bunu kurallara uymayan herkese uygulaması gerektiğini ifade eden Yıldız, “İsmail Saraç ve İnönü caddelerinden geçişlerin yasak olduğunu söyleyip ceza kesiyorlar. Bu caddeden sadece biz geçmiyoruz. Yayla ve Enez’e giden midibüsler de buradan geçiyor ama nedense sadece bize ceza kesiliyor. Madem burası yasak, bize komisyon kararı göstersinler.” dedi.

YAPTIĞIM UYGULAMADAN DOLAYI HEDEF HALİNE GELDİK

S.S. 81 No’lu Mecidiye-Erikli Sahil Kooperatifi üyelerinin, Trafik Zabıtası tarafından son derece güzel takibe alındığını ifade eden Yıldız, son olarak şunları söyledi: “Erikli Sahili’nde yaptığım uygulamadan dolayı hedef haline geldik. Zabıta ekipleri trafik konusunda madem bu kadar duyarlı, şimdiye kadar kime ne kadar ceza kesmişler bize göstersinler. Ayrıca, bu zabıtalar, yaz boyunca denize bedava taşınıyor.”