Keşan Belediye Meclisi Üyesi ve Pazaryeri Komisyonu Başkanı Yılmaz Karataşoğlu, geçici olarak kullanılmaya başlanan pazaryerinde ihtiyaçlar doğrultusunda bazı düzenlemeler yapılacağını ve gündemde olan semt pazarlarının da Nisan ayı ortalarında kurulmaya başlanacağını söyledi.

KENARDA KALAN ESNAFIMIZA YER BULACAĞIZ

  

Geçici pazaryerinin, Rasim Ergene Caddesi ile Bağlar Sokak’ın yanı sıra Necati İşcan Caddesi’ne kadar uzaması nedeniyle çok geniş bir alana yayıldığını ve bu nedenle burada tezgah açan esnafa az sayıda müşteri geldiğinin gözlendiğini belirten Karataşoğlu, “Necati İşcan Caddesi’nde tezgah açan esnafımız uzakta olduğu için pek müşteri gitmiyor. Bu esnafımızı, Rasim Ergene Caddesi ile Bağlar Sokak’ı birleştiren ara sokaklardaki boşluklara yerleştireceğiz. Böylece esnafımızı mağdur etmemiş olacağız” diye konuştu.

 

HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Belediye olarak her zaman esnafın yanında yer aldıklarını da kaydeden Karataşoğlu, oda başkanları ile diyalog halinde olduklarını, gelen talepler doğrultusunda hareket ettiklerini de ifade etti. Kurulma çalışmaları sürdürülen semt pazarları hakkında da bilgi veren Karataşoğlu, bu konuda şunları söyledi: “Bu konuyu Pazartesi günü görüşmeye başlayacağız. Semt pazarlarının Nisan ayı ortalarında kurulacağını düşünüyorum. Nisan ayında semt pazarlarında görüşürüz.”