Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Agah Sinan Ünsar, geçen ay yaşanan kantin ve yemekhaneyle ilgili sorunların çözüldüğünü belirtti.

Yaşanan gelişmeler ve baharın gelmesiyle birlikte yapılan yenilikler hakkında Medya Keşan’a bilgi veren Ünsar, öğrencilerin bundan böyle açık alanlarda daha fazla zaman geçireceğini söyledi.

BAHÇE SATRANCI İMKANI SAĞLANDI

Okulda ilk kez gerçekleştirilen bahçe satrancı hakkında bilgi veren Agah Sinan Ünsar, şöyle dedi:

“Okulumuzdaki spor alanlarıyla ilgili olarak yeni düzenlemeler yapılacak. Bunlar Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür Daire Başkanlığı tarafından ihaleye çıkarılacak. Söz konusu çalışma yatırımlarla ilgili olduğu için bizim dışımızda gerçekleştirilecek. Bunun yanında okulun girişine bahçe satrancı konuldu. Şimdilik tahta ve zemini tamamlanan bahçe satrancının kısa süre içerisinde taşları da getirtilerek yerine konulacak. Bu da ilkbahar ve yaz aylarında öğrencilerimiz için değişik bir aktivite olacak. Bahçedeki aydınlatma direklerinin altına konulduğu için geceleri yararlanma olanağı da sağlanacak. Bu sebeple okulumuzun çevresindeki aydınlatma lambalarını da yeniledik.”

YENİ GÜVENLİK KAMERALARI KONULDU

Okul güvenliği hakkında da bilgi veren Ünsar, sözlerini şöyle sürdürdü:  “Geçen ay içerisinde bahçe düzenlemesi yapan kepçe, elektrik hattının kablosunu kopartmıştı. Tamirini yaptık, ayrıca karpuz tipi lambalarını da takıyoruz. Girişteki güvenlik kamerasına ilave olarak, stratejik ve hassas bazı yerlere yeni kameralar da ilave ettik. Bu sistem, gece okulumuzda kalan güvenlik görevlileri için büyük kolaylık sağlayacak. Oturduğu yerden çevreyi görebilme olanağı kazanacak.”

KANTİN VE YEMEKHANE SORUNLARI ÇÖZÜLDÜ

Geçen ay yaşanan kantin ve yemekhaneyle ilgili sorunların çözüldüğünü söyleyen Agah Sinan Ünsar  sözlerini söyle sonlandırdı: “Öğrencilerimiz iyi şeylere layık. Yakın gelecekte 2 seminer de gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Şu anda onların planlaması aşamasındayız. Kesinleştiğinde, basınla paylaşacağız. Geçen ay yaşanan kantin ve yemekhane sorunları halledildi. Yemek firmasına ilk ihtar verildi. Bu sayede yemekler düzeldi. Şimdilik hiçbir sıkıntı ve şikayet yok. Kantinimiz de sorunsuz hizmet veriyor.”   �K cap� Ѐ mal style='margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height: normal'>Söz konusu seyahatin detaylı programı ve diğer bilgileri için Keşan TSO KOSGEB Temsilciliği ile irtibata geçilebilecek.