SONGÜL KONAR

Saat 16.00 sıralarında, Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’nde başlayan törene; Keşan Kaymakamı Nuri Özder, T.Ü. Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, bazı daire amirleri, STK’ların bazı temsilcileri, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

OĞUZHAN: "BU BİR SON DEĞİL ESASINDA BİR BAŞLANGIÇTIR"

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden törenin açış konuşmasını, Okul Müdürü Prof. Dr. Adil Oğuzhan yaptı. Düzenlenen bu mezuniyet töreni ile Keşan YÇUBYO’nun, bin 438 öğrencisinden İşletme Bilgi Yönetimi Bölümü, Gümrük İşletme Bölümü, Uluslararası Ticaret Bölümü, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü, Bankacılık ve Sigortacılık bölümlerinden 290 öğrenciye mezuniyet belgesi vereceklerini bildiren Oğuzhan, “Değerli genç öğrenciler yaşamınızın en güzel ve heyecanlı günlerini Keşan’da geçirdiniz. Üniversitemizde aldığınız lisans eğitimiyle, bundan sonraki hayatınızda ihtiyaç duyacağınız bilgileri burada edinmeyi öğrendiniz. Böylece size emek veren ailelerinizden ve öğretim elemanlarınızdan aldığınız bilgi ve görgüyü harmanlayarak geleceğe artık hazırsınız. Doğrusu burada sizler, öğrenmeyi öğrendiniz. Bu bir son değil esasında bir başlangıçtır. Bundan sonrada öğrenmeye devam edeceksiniz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda bilimi ve bilgiyi kendinize rehber ederek sizler Türkiye Cumhuriyetinin temelini ve geleceğini oluşturacağınız için önce bu ülkenin temeline sağlam bir taş olun sonra da iyi bir vatandaş olun temennisi ile Trakya Üniversitesi ailesi olarak, kendim ve Yüksek okulumuzun Akademik ve İdari personeli adına sizlere başarı ve mutluluklar dilerken, yolunuz ve bahtınız açık olsun.” dedi.

TABAKOĞLU: "49 BİN ÖĞRENCİ VE 5 BİN PERSONEL İLE BÖLGENİN HER SORUNUNA ÇÖZÜM OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Daha sonra söz alan Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi'nin 49 bin öğrencisi ve 5 bin personeli ile bölgenin her sorununa çözüm olmak adına çalışan en büyük üniversitelerinden biri olduğunu dile getirerek, Trakya Üniversitesi'ne sahip çıkan herkese teşekkür etti.

DERECEYE GIREN ÖĞRENCİLERE PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Tabakoğlu'nun yaptığı konuşmanın ardından, okul birincisi Yiğitcan Uçum'a, okul ikincisi Ayşenur Ayaoğlu'na ve okul üçüncüsü Aylin Akyol'a plaket verildi. Okul birincisi Uçum'un yaptığı konuşmadan sonra, yaş kütüğüne mezuniyet şiltini çakmasıyla devam eden tören, mezun olacak topluluk başkanlarına ve sportif faaliyetlerde dereceye giren takımlara teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından mezun öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Tören; meslek andının okunmasının ardından keplerin havaya atılmasıyla sona erdi.