Keşan’ın Merhum Belediye başkanlarından H. Zati Yörüker, ölümünün 20. yıldönümünde dün mezarı başında anıldı.

Keşan Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen tören saat 14.30’da Yörüker’in Asri Mezarlık’ta bulunan mezarı başında gerçekleştirildi.

Anma törenine; Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, Belediye Başkan yardımcıları Salim Şevik ve Cengizhan Aktan, Zati Yörüker’in oğlu Kadir Yörüker ve Yörüker’in sevenleri katıldı.

Anma töreninde konuşan Başkan Özcan, Keşan’a hizmet veren eski belediye başkanları için anma törenleri gerçekleştirdiklerini bildirdi ve şunları söyledi: “Eski başkanlarımıza mezarları başında anma törenleri düzenleyerek şükranlarımızı dile getirmeye gayret ediyoruz. Zati Yörüker, başkanlığı döneminde Keşan’a birçok hizmeti dokunmuş bir belediye başkanı. Allah geride bıraktıklarına sağlık sıhhat ve uzun ömürler versin.   Bizlere de bizden sonrakiler tarafından iyi anılmak kısmet etsin. Zati Yörüker’e Allah’tan rahmet diliyorum, nur içinde yatsın.”

Özcan’ın konuşmasının ardından İmam Hatip İbrahim Kuş tarafından dualar okundu.

Yörüker Ailesi de anma törenine katılanlara ve bu anma töreni geleneğini başlatan ve devam ettiren Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan’a teşekkür etti.