SONGÜL KONAR

“ADAYLARIMIZI ÇIKARTTIK”

MHP olarak, Edirne ve ilçelerinde aday çıkarttıklarını belirten Zümbül, “MHP ve AK Parti arasında birçok yerde ittifak yapıldı. Ancak, Edirne ve ilçelerinde ittifakın olmadığı belirtilerek, aday çıkartılacağı ifade edildi. Biz, Keşan’da aday olarak, Hüseyin Yıldırım arkadaşımızı aday çıkarttık. Beldelerimizde de inşallah adaylarımızı çıkaracağız.” dedi. 

“HÜSEYİN YILDIRIM’LA GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ”

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlere MHP’nin hazır olduğuna kayıt düşen Hüseyin Zümbül, şunları söyledi: “Keşan’da hiçbir siyasi parti adaylarını açıklamadan biz adayımızı açıkladık. Belediye başkan adayımızı ve il genel meclis üyelerimizi açıkladık. MHP seçmeni inançlıdır, kararlıdır. Dolayısıyla, bizlerin seçimle ilgili hiçbir sıkıntımız yoktur. Adayımız Hüseyin Yıldırım’la gümbür gümbür geliyoruz ve MHP’li seçmen üç hilale oyunu verecektir.”

“KEŞAN, MHP’YLE HUZUR VE REFAHA KAVUŞACAK”

“MHP, Keşan Belediyesi’ni belli bir süre yönetti. O dönemde MHP, Keşan için neler yaptı?” şeklindeki soruya cevap veren Zümbül, şöyle devam etti: “MHP olarak, 3-3,5 yıl Keşan’da belediyeyi yönettik. Görev süremiz boyunca Keşan’da güzel hizmetler yaptığımıza inanıyorum. Yerel seçimlerde, halkımız teveccüh gösterip, bizi yerel yönetimde iktidar yapması durumunda iyi hizmetler yapmaya devam edeceğiz. O dönemde yapamadığımız hizmetlerimizi inşallah 31 Mart’tan sonraki süreçte yapacağız. Öncelikli sorunların başında trafik gelmektedir. Trafiğin ardından otopark sorunu gelmektedir. Keşan’da trafik ve otopark sorununun biran önce çözülmesi gerekiyor. Bunu çözecek merci de, Keşan Belediyesi’dir. Keşan’da alternatif bir şeyler hazırlanmadığı sürece, sorunlar devam edecektir. MHP olarak, belediyeyi aldığımızda öncelikli çözülecek sorunlarımız trafik ve otopark olacaktır. MHP’yle birlikte Keşan huzur ve refaha kavuşacaktır.”

“VATANDAŞ, SANDIĞA GİTTİĞİNDE OY VERMESİ İÇİN ÇOK SEBEP VAR”

Hüseyin Zümbül:“Vatandaş, sandığa gittiği zaman neden MHP’ye oy vermelidir?” şeklindeki soruya ise, şöyle cevap verdi: “Vatandaş, sandığa gittiğinde oy vermesi için çok sebep var; vermemesi için hiçbir neden yoktur. Keşanlı seçmen akıllıdır ve bu seçimlerde sandıkta gereğini yapacaktır. MHP’ye oy vermek her Türk gencinin, ananın ve babanın görevidir. MHP’nin, kızıl elması kırmızıçizgisidir. Keşan’da yaşayan insanlar bu ruha sahiptir.”

“SEÇMEN, SANDIKTA MHP ÜZERİNDE BİR İTTİFAK YAPACAKTIR”

Zümbül sözlerini şöyle tamamladı: “Seçimlerde, Keşan’da ittifak adayı olmalıdır. AK Parti bu konuda üzerine düşeni yapamadı ama bizler üzerimize düşeni yaptık. Genel Merkezimizin verdiği talimatları biz yapıyoruz. İttifaklar, genel merkezlerin bileceği bir iştir. Fakat 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak seçimlerde vatandaşımız, sandıkta MHP üzerine bir ittifak yapacağına inanıyorum. İnşallah hayırlı bir sonuç alacağız.”