16.10.2026 Keşan Resmî İlanlar Vefatlar Arşiv Video TV
Son Dakika • Kaymakam Aziz Mercan Başkanlığında İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplandı • Hakan Eşme: “Trakya’da göğü neden duman kaplıyor?” • Aras: “Girişimci Destek Programının 3. dönemi başladı" • Anıl Çakır’dan sert tepki: “Basına kayyım, demokrasiye müdahaledir! bu ülke kimsenin siyasi çiftliği değildir!” • Maarif'in Kalbinde Oyun: Keşan'da geleneksel oyunlar çocuklarla buluştu • Sonay Ürkmez vefat etti • Balkanlı "Halkın sesi olmak için adayım" • Anıl Çakır: “Üreticiyi maliyetin altında bırakıp tarımın geleceğinden söz edilemez!” • Ahmet Erkan: “Halkın haber alma hakkı kayyımla susturulamaz!” • Gümülcineli: “Çeltik üreticisinin emeğine sahip çıkılmalıdır”
Keşan

“Vakit; yüreklerin toplu vurma vaktidir”

15.10.2022 - 09:31 Medya Keşan Kaynak: Medya Keşan
4 Okunma
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Keşan İlçe Başkanlığı, dün bir yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada denildi.
“Vakit; yüreklerin toplu vurma vaktidir”

MEHMET AYTAÇ

Açıklama şöyle: “Ülkemiz için tarihi önem taşıyan 2023 genel seçimine yaklaşırken, 6+1’li masanın tüm dağınıklığına ve mensuplarının birbirlerine çelme takma girişimlerine karşın; Cumhur İttifakı’nda yer alan partimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin, <Vakit; yüreklerin toplu vurma vaktidir. Vakit; el ele vermenin vaktidir> çağrısı uyarınca çalışmalarını sürdürüyor.

MHP Keşan İlçe Başkanlığı olarak tabanda yaptığımız çalışmalarda, adayı bile belli olmayan muhalefetin oluşturmaya çalıştığı ‘Geliyoruz!’ algısının gerçek olmadığını açıkça görüyoruz. Milletimiz, 6+1’li masada, ülkenin gerçek sorunları konusunda değil de kişisel çıkarlar için sürdürülen kavgaları da Cumhur İttifakı’nın bu vatan için verdiği mücadeleyi de çok iyi değerlendiriyor. Son günlerde yapılan kamuoyu araştırmalarında da durum net olarak görülebiliyor. Bu millet, 4.5 yıl değerlerini hiçe sayıp seçime 6 ay kala “Biz de sizin gibiyiz!” diye siyasi kurnazlık yapanları çok iyi tanıyor. 2023’e giderken MHP’nin pozisyonu, ‘Önce vatanım, sonra partim’dir. Bu anlayışla verilen mücadelede kişilerin siyasi ikbal hesapları ile öne çıkmaları düşünülemez. Kişiler ancak bu mücadelenin neferi olabilirler. Ülkücü iradenin de desteği ile Cumhur İttifakı adına elde edilen başarıları, “Benim şahsi oyum var.” diyerek sahiplenen ve aldığı destekleri unutan seçilmişlerin sonu yalnızlaşmaktır. Destek verenleri kenara itip karşı mahalleden destek alabileceğini sanmak da büyük bir aymazlıktır. Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişenlerin sonu hüsrandır! Siyasi tarihimizin çöplüğü, kendisini partiler üstü görenler ile doludur. Bu nedenle yürekler toplu vurmalı ve el ele verilmelidir. Bu çerçevede, kişilerin değil fikriyatın önemli olduğunun bilinç ve şuurunda olan MHP Keşan İlçe Başkanlığı olarak ilçe başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları, Cumhur İttifakı ruhuna uygun şekilde çalışmaya devam edecektir. Herkes bilir ki; MHP’nin kurulduğu günden bu yana Türk siyasi tarihinde her zaman ilk önceliği Türk milleti ve devleti olmuştur. Kişiler ve menfaatler üzerinden bir duruşu ve siyasi planı olmamıştır. Bir kez daha herkes bilmelidir ki; Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüm fertleri gerekirse ‘kan kusar kızılcık şerbeti içtik’ der ama satanlardan ve cayanlardan asla olmaz. Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi; <aday belli karar net>tir.”

M

Medya Keşan Editörü

Haber Merkezi

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!