HABER MERKEZİ

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör ile birlikte yaptıkları Ankara ziyareti ile ilgili açıklamalarda bulundu. İpsala’nın 2022 yılında çözüme kavuşturmak için oluşturdukları stratejik planın ilk ayağı olan başvuru sürecini Ankara ziyareti ile çözdüklerini açıkladı. İlkdoğmuş, “İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör ile birlikte İpsala’nın ihtiyaçları ve yatırım talepleri ile ilgili Ankara’da ilgili bakanlıklara ve milletvekillerimize ziyaretlerde bulunduk. Bu ziyaretlerde İpsala Organize Sanayi Bölgesi kurulumunun hızlandırılması, bazı orman arazileri sorunlarının çözülmesi, adliye sarayı yapımı, İpsala Anadolu Lisesi yapımı, Esetçe ilköğretim okulu yapımı, ilçe halk kütüphanesi yapımı, ilçe gençlik merkezi yapımı, ilçe stadı tribün ve eksiklerin yapımı, İpsala merkez ve beldelere TOKİ konutları yapımı, devam eden ve yatırım programına alınması gereken sulama barajları ilgili tüm talepler bakanlık düzeyinde muhataplarına ilettik” dedi.

Hakan İlkdoğmuş, ziyaretlerde Edirne Milletvekili Fatma Aksal ve Edirne Ak Parti İl Başkanı Belgin İba’nın kendilerine her türlü desteği sağladığını belirterek teşekkür etti.

ZİYARETLERDE BULUNDULAR

Hakan İlkdoğmuş, program boyunca Tarım ve Orman Bakan Yardımcıları Fatih Metin, Ayşe Ayşin Işıkgece, Edirne Milletvekilleri Fatma Aksal, Okan Gaytancıoğlu, Orhan Çakırlar, Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Ahmet Dilsiz, TOKİ Daire Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk, Orman Genel Müdür Yardımcısı Hayati Özgür ziyaret edildiğini ifade ederek kendilerine gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür etti.

İlkdoğmuş, İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör ile birlikte kendilerini kabul eden bakan yardımcılarına, milletvekillerine, genel müdürlere ilgi ve alakalarından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek ayrıca ziyaret programı boyunca İpsala İlçemizin ihtiyaçları ve talepleri için kendilerine eşlik eden ve destek veren Edirne Milletvekili Fatma Aksal’a, Edirne Ak Parti İl Başkanı Belgin İba’ya teşekkürlerini iletti.

BAŞVURULARI TAKİP EDECEĞİZ

Hakan İlkdoğmuş, Ankara ziyaretlerinin çok başarılı ve verimli geçtiğini hatırlatarak yukarıda sıraladıkları başvuruları takip edeceklerini ve 2022 yılında İpsala’yı şantiyeye çevirmeyi düşündüklerini söyledi.