HABER MERKEZİ

İlkdoğmuş ayrıca, Belediye Başkanı'nın seçim öncesi herkesi, her kesimi kucaklayacağını vaat ettiğini; ancak şu an ise kendinden olmayana kin kusulduğunu ve tehdit edildiğini belirtti.

ALINAN ÇATI KAPLAMALARI NE OLDU?

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, yazılı bir açıklama yaptı. İlkdoğmuş, ilçeye hizmet gelmesi için aynı siyasi görüşte olmasalar dahi belediye yönetimine her türlü desteği sağladıklarını dile getirdi. İlkdoğmuş, modernize edilen İpsala Gümrük Kapısı’ndan boşa çıkan 1000 metrekarelik çatı kaplamasını Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal’ın ricası üzerine kente kazandırdıklarını ancak malzemelerle hiçbir şey yapılmadığını ifade etti. Aynı çatı kaplamalarından Keşan İlçe Belediyesi’nin de aldığını ve ilçeye pazar yeri ve köy garajı ve daha birçok hizmet kazandırdıklarını söyledi.

İlkdoğmuş, “Biz desteğimizi her zaman verdik. Belediye Başkanı'nın ve önceki dönem kaymakamımızın talebi üzerine 1000 m2 kapalı alan çatı malzemesini İpsala Belediyesi’ne kazandıralım biz bununla Köprü Mahallesi'ne pazar yeri ve yazlık düğün salonu yaparız demeleri üzerine devreye girdik 1000 m2 çatı malzemesini İpsala Belediyemize kazandırdık. Ancak İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal’ın üstüne basa basa söyleyerek söz verdiği ne yazlık mahalle semt pazarı nede yazlık düğün salonu yapıldı. Biz bunlar yapılacak diye devreye girdik. Keşan Belediyemiz ise Keşanlılara söz verdiği gibi bu çatı malzemeleri ile eski köy garajı barikatını, çarşamba pazarı çatısını, salı pazarı çatısını, erikli engelli plajı rampasını, yöresel ürünler pazarı gölgeliklerini, şehrin çeşitli yerlerinde mobese direklerini, yayla sahili kumsala iniş merdivenini, çöp adaları profil demirlerini, geri dönüşüm parkı aydınlatma direklerini yaptı.” dedi

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARINI BEĞENENLER TEHDİT EDİLİYOR

İYİ Partili İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal’ın 31 Mart yerel seçimlerinden önce herkesi ve her kesimi kucaklayacağını vaat ettiğini dile getiren AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, şu an ise kendinden olmayana kin kusulduğunu tehdit edildiğini belirtti.

İlkdoğmuş ilçe belediye yönetimini şu sözlerle eleştirdi; “Benim sosyal medya paylaşımlarımı beğenenleri dahi arayıp tehdit eden bir yönetim var. İşi gücü hizmet etmeyi bırakmış boş işlerin peşinde koşmayı kendine iş edinmiş. 2,5 senede ise baharı getirmek değil baharı temsil eden laleleri çiçekleri dahi ekememiş bir yönetim. Lütfen artık İpsala’ma, ilçeme hizmet edin.” dedi.

YATIRIMLARI ENGELLEDİLER

İlçeye kurulan tekstil fabrikası, belediye yönetiminin de mensubu olduğu siyasi partiden 2 kişinin işe alınmaması nedeniyle sorunlar çıkarıldığını ifade eden İlkdoğmuş, “İşiniz engel olmak, işiniz bozmak, yıkmak, insanların ekmeğiyle oynamak. Aynı şeyler, yazıktır günahtır 2,5 senedir bitmiş otelin başına gelmiştir. İşinize geldi mi bizler kanunsuz iş yapmıyoruz dersiniz kendi yakınlarınıza kanunları uygulamaz görmezden gelirsiniz. Bunları körü körüne yapan bir yönetimin herkesin anladığı gibi, 2,5 sene sonra artık gideceklerini anladıkları en azından benden olmayandan intikam alayım dedikleri apaçık ortadadır. Şahsıma ait iş bitirme belgelerimin sadece kamu ihale kurumuna işlenmesi için verdiğim dilekçe 2 aydır niye havale edilmemektedir. Bu da mı kanunsuzdur? İnanın bizler olduğumuzda sizlerin belediye işlerini kahvelerinizi içene kadar halledip elimizle teslim edeceğiz. Bizler siyasetçiyiz tabii ki eksiklerinizi tartışacağız tabii ki söyleyeceğiz neden bu düşmanlık neden bu kin anlamak zor, hepimizin gideceği yer ışıklar mezarlığı.” diye konuştu.

İLÇE KAYMAKAMLIĞINA AĞIR SUÇLAMA

Belediye yönetiminin kaymakamlık makamına ağır suçlamalarda bulunduğunu ifade eden İlkdoğmuş, “Kaymakamlık makamına, İpsala’nın en yüce kurumsal kimliğine nasıl çıkıp peşkeş çekmiş denir aklım fikrim almıyor? İçinde ineklerin bakıldığı, ağıldan farksız bir yer güzelleştirilip masraf yapılarak 100 kişiye istihdam sağlanmış neyin peşkeşi neyin kafasını yaşıyorsunuz. Sadece bu söze soruşturma açılması için gerekli mercileri göreve davet ediyoruz.

İnanın artık yakında her gün bir mahalleye bir ekibimiz çıkacak kaldırımdan tutun da, yolları çöpleri, en az 50 foto çekip paylaşım yapacağız. Yeter artık hizmet edin, vicdanlı olun, yüreğiniz sızlasın artık diyorum.” açıklamasını yaptı.