HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Gerçekleştirilen Ankara ziyaretinin en önemli gündemi yerel yönetimlerin karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri oldu.

Ankara ziyareti ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Ünsal, “Ankara programımız kapsamında Genel Başkanımız Meral Akşener’in Başkanlığında İYİ Partili Belediye Başkanlarımızla bir araya gelerek toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızda Belediyelerimizin yerelde karşılaştıkları sorunları ve çözüm önerilerini Sayın Genel Başkanımıza ilettik. İlçelerimize en iyi hizmeti sunabilmek adına vatandaşlarımızdan gelen talep ve önerileri Ankara ile işbirliği içerisinde çözüme kavuşturmak için Sayın Genel Başkanımızdan destek istedik. İpsala’mızın gelişimi ve kalkınması için üzerine çalıştığımız projelerimizi Sayın Genel Başkanımızla paylaştık. Avrupa’ya açılan kapı olan İpsala’mızın verimli ovalarını ve lojistik avantajlarını taçlandıracak, ilçemizde ki genç işsizliğe çare olacak İpsala Organize Sanayi Bölgesi Projemizin süreçleri hakkında Sayın Genel Başkanımıza bilgi verdik. İpsala Belediyesi olarak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de sonsuz destekleriyle ilçemizin yerel dinamiklerini harekete geçirerek İpsalalı hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmak için  çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

AKŞENER’DEN İPSALA’YA SELAM

Abdullah Naci Ünsal, açıklamasının devamında Meral Akşener’in İpsala’ya selamı olduğunu da belirterek, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e İpsalalı hemşerilerimiz adına bölgemizin incisi, coğrafi işaretli İpsala Pirincimizi ve İpsala’mızı tanıtan kitabımızı hediye ettik. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener tüm İpsalalı hemşerilerimize selamlarını iletmemizi istedi. İYİ ve cesur liderimiz Sayın Meral Akşener’in de destekleriyle hep birlikte daha İYİ bir İpsala ve daha İYİ bir gelecek için gayretle çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.