HABER MERKEZİ

Çalışmalar Trakya Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı görevlileri Esra Varol ve Yunus Emre Cihan tarafından başlatılmış olup Yüksekokul elemanlarınca devam ettirilecek. Bu çalışmalar sonucunda Yaklaşık 3000 kitap bulunan sahip olan kütüphanede öğrencilerin çalışma konularını içeren ders kitaplarına ve çeşitli kitaplara daha kolay ulaşabilmeleri ve ayrıca kütüphanede bulunan üniversite internet ağına bağlı bilgisayarlar ile üniversite merkez kütüphanesine ulaşabilmelerini sağlanacak.

İpsala MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati Arda, birçoğu eğitim dostu hayırsever kişi ve kuruluşların bağışları ile kurulmuş olan 3000 kitap ve üniversitemiz İnternet ağına bağlı bilgisayarlar ile donatılmış olan kütüphanenin yapılan bu çalışma ile öğrencilere daha yararlı hale geleceğini belirtti.

Arda, çalışmalara verdiği destek için Trakya Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanı Doçent Dr. Nurten Çetin ve Kütüphane Görevlileri Esra Varol ve Yunus Emre Cihan’a teşekkür etti. Arda, “Kütüphanemize kitap bağışı yapmış olan eğitim dostu hayırsever  kişi ve kuruluşlara teşekkür ederek yapılacak yeni kitap bağışlarıyla  kütüphanemiz daha da güçlenecektir” dedi.

Yüksekokula Otomatik Kapı Takıldı

İpsala Meslek Yüksekokulu ana bina giriş kapısı otomatik kapı ile değiştirildi. Elektronik ve Otomasyon Bölümü öğretim elemanlarının katkıları ile montaj ve devreye alma işlemi yapılan otomatik kapı ana bina girişine takıldı.