HABER MERKEZİ

Geçtiğimiz cumartesi günü İpsala Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleşen etkinlik İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Ünsal, etkinlikte şu ifadeleri kullandı: “Sevgili kadınlar, anneler ve kardeşler, dünya ve hayat sizinle güzel. Dünya emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun. Hayatımızın her alanını güzelleştiren, dünyamızı daha yaşanacak bir yer haline getiren tüm kadınlarımızın senede bir gün değil her gün baş üstünde tutulması gerektiğini savunanlardanım. Bu bağlamda kadınlarımız yararına olacak her oluşuma, her projeye destek vermeye her zaman onların yanında olmaya gayret gösterdim ve göstermeye devam edeceğim. Çalışan, üreten, hayatın her anında bir izi bulunan. Bizi biz yapma hedefinde yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiç bir karşılık beklemeden veren Tüm annelerimizi ve kadınlarımızı en kalbi duygularla selamlıyor, sağlık, huzur ve mutluluklarla dolu nice güzel günler temenni ediyorum. Kadınlar bizim baş tacımızdır sloganı ile sizler için hazırladığımız bu programı ve hediyelerimizi beğeneceğiniz umuduyla hepinize iyi eğlenceler diliyorum.’’

Ünsal’ın açılış konuşmasının ardından İpsalalı kadınlar, ince saz ekibi ve Sanatçı Nur Cennet’in şarkılarıyla eğlendiler. Katılımın yoğun olduğu etkinlik, İpsala Belediyesi tarafından kadınlar gününe özel hediyelerin verilmesiyle son buldu.