BÜLENT SAYLAM

 

AK Parti İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş ile CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) İlçe Başkanı Ahmet Uğraş Uybaş, sosyal medya üzerinden tartıştılar. Uybaş, Ankara’daki AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresine İpsala’dan katılanların 14 günlük karantinaya alınması gerektiğini söylerken; İlkdoğmuş, işiniz gücünüz hep kaostan beslenmek cevabını verdi. Uybaş, İlkdoğmuş’un bu çıkışına sert tepkide bulundu.

 KAPISINI ÇALACAĞINIZ ESNAF KALMADI

CHP İpsala İlçe Başkanı Uybaş, sosyal medya üzerinden şu paylaşımda bulundu “AKP Edirne İl Kongresinin hastalık bedeli İpsala’mızda ve Edirne’mizde en ağır şekilde ödenirken; tüm yaşananlardan ders çıkartmayanlar, bir otobüs dolusu tedbirsiz insan ile bugün İpsala’mızdan AKP kurultayına gittiler. Bir de kalkmışlar sosyal medya üzerinden bugün esnaf güzellemesi yapmaya çalışıyorlar. Kapısını çalacağınız esnaf kalmadı sayın başkan! Siz daha kime, neyin şirinliğini yapmaya çalışıyorsunuz? Attığınız adımda ‘selfie’ yapardınız, bugün kurultaya gittiniz bir tane fotoğrafınızı göremedik. Sebebi İpsala’ya dönüşte göreceğiniz tepki mi? Yoksa bu halka ödettiğiniz bedelleri bildiğiniz için utancınızdan mı atmadınız? Gerçi utanmak mı? Daha önce söylemiştik; beceriksizsiniz, umursamazsınız ve artık utanmazsınız da” 

KONGREDEN GELENLER 14 GÜN KARANTİNAYA ALINMALI

İpsala Kaymakamlığı’na öneride bulunan Uybaş, “Sözün özü, Kaymakamımızdan ricamız AKP kurultayına giden kişilerin tedbir amaçlı 14 gün karantinaya alınmasıdır. Aksi takdirde ilçemizde alınmaya çalışılan önlemler ve tedbirler açısından bir samimiyet ve ciddiyet olmadığı ortaya çıkacaktır. Esnafımızın da yaşananlardan ötürü daha fazla dayanamayacağı açıktır” dedi.

İŞİNİZ GÜCÜNÜZ HEP KAOSTAN BESLENMEK 

AK Parti İpsala İlçe Başkanı İlkdoğmuş da Uybaş’ın açıklamasına sosyal medya üzerinden şöyle cevapladı: “İpsala esnafına selam vermemek için saçak altlarından kaçanlar, seçim harici bir esnafa ne uğrar, ne de alışverişini İpsala’dan yapan ilçe başkanları. Şimdi gelmiş esnafın yanında rolünü oynuyor. İşiniz gücünüz hep kaostan beslenmek” 

CANIMIZ ACIYOR CANIMIZ 

İlkdoğmuş’un cevabına Uybaş da, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Uybaş, “Bir de bugün AKP İlçe Başkanı bizlere hitaben; ‘İşiniz gücünüz kaostan beslenmek’ yazmış. Evet başkan, sizin yarattığınız kaos! Umursamazlığınızla ve tedbirleri hiçe sayarak bir kaos yarattığınızın farkındasınız, bu sevindirici. Fakat kaostan beslenmek mi? Kaç insanımızı kaybettik? Kaç insanımızı helalleşemeden, cenazesinin yanına yaklaşamadan toprak altına sakladık farkında mısınız? Canımız acıyor canımız. Yazıklar olsun” şeklinde paylaşımda bulundu.