AYGÜL KONAR

Törene, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Keşan İlçe Başkanı Recep Pekcan, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, Esin Güneş Songül’ün yakınları ve davetliler katıldı. 

‘Atölye Güneş Hobi & Sanat Evi’ açıldı AYGÜL KONAR Keşanlı Esin Güneş Songül’ün hazırladığı ‘Atölye Güneş Hobi & Sanat Evi’ açıldı. Yukarı Zaferiye Mahallesi İlyasbey Caddesi üzerinde bulunan Hobi & Sanat Evi dün, saat 14.00 sıralarında gerçekleştirilen tören ile açıldı. “HEM KADINLARA HEM DE ÇOCUKLARA YÖNELİK BİR KURS MERKEZİ OLACAK” Açılış öncesi atölyesi hakkında açıklamada bulunan Songül, “Kurumsal hayata 9 yıl önce veda ettikten sonra evde çok uzun süre ne yapabilirim diye düşündüm. Evde sürekli hobilerimle vakit geçirip kendimi geliştirmeye çalıştım. 9 yıldır evde keçe ve boyamalar ile ilgileniyorum, özel kurslarla da bunu destekledim. Atölye açmak çok uzun zamandır hayalimdi ve onu gerçekleştirdim. Ben malzeme tedarikinde çok zorluk çekmiştim. Burada da malzeme tedariki etmek isteyenlere, evde sürekli kendini geliştirip, stresini hobileriyle atmak isteyenlere hem yardımcı olmak hem de destek olmak amacıyla bu atölyeyi açtım. Hem kadınlara hem de çocuklara yönelik bir kurs merkezi olacak. Keşan’da şu an bol çeşitlilik ile tekiz, ilk değiliz ama bu kadar çeşitlilik anlamında ilkiz. Beraber çok güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” ifadelerine yer verdi. Medya Keşan Gazetesi olarak, Esin Güneş Songül’e iş yaşamında başarılar dileriz. #medyakeşan #sarostv #keşan

Medya Keşan (@medyakesan)'in paylaştığı bir gönderi ()

“HEM KADINLARA HEM DE ÇOCUKLARA YÖNELİK BİR KURS MERKEZİ OLACAK”

Açılış öncesi atölyesi hakkında açıklamada bulunan Songül, “Kurumsal hayata 9 yıl önce veda ettikten sonra evde çok uzun süre ne yapabilirim diye düşündüm. Evde sürekli hobilerimle vakit geçirip kendimi geliştirmeye çalıştım. 9 yıldır evde keçe ve boyamalar ile ilgileniyorum, özel kurslarla da bunu destekledim. Atölye açmak çok uzun zamandır hayalimdi ve onu gerçekleştirdim. Ben malzeme tedarikinde çok zorluk çekmiştim. Burada da malzeme tedariki etmek isteyenlere, evde sürekli kendini geliştirip, stresini hobileriyle atmak isteyenlere hem yardımcı olmak hem de destek olmak amacıyla bu atölyeyi açtım. Hem kadınlara hem de çocuklara yönelik bir kurs merkezi olacak. Keşan’da şu an bol çeşitlilik ile tekiz, ilk değiliz ama bu kadar çeşitlilik anlamında ilkiz. Beraber çok güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

Songül’ün konuşmasından sonra Başkan Helvacıoğlu da “Esin Güneş hanıma hayırlı ve sanat dolu bereketli kazançlar diliyoruz” diyerek, açılış kurdelesi kesildi. 

Açılışın ardından Başkan Helvacıoğlu, Esin Güneş Songül’e makas hediye etti ardından ‘Atölye Güneş Hobi& Sanat Evi’ni gezdi.

Medya Keşan Gazetesi olarak, Esin Güneş Songül’e iş yaşamında başarılar dileriz.