AYGÜL KONAR

Keşan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, koronavirüs tedbirleri kapsamında, salgının yayılmasına karşı birçok karar almış ve bu kararlar içerisinde, şehir merkezindeki araç trafiğinin kapatılması ile bazı işyerlerinin mesai saatlerinin belirlenmesi de yer almıştı. 

Geçtiğimiz gün yeniden toplanan Keşan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, S.S. Keşan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi içerisinde yer alan işyerlerinin çalışma saatleri ile ilgili karar aldı. KKSS KOOPERATİFİ YÖNETİMİ ORTAK VE ESNAFLARINI UYARDI 

S.S. Keşan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetimi, Keşan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile ilgili açıklama yaparak esnaflarını bilgilendirdi. Keşan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu'nun kararına göre, S.S. Keşan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi içerisinde bulunan tüm işyerleri için alınan karar ile 20 Nisan 2020 Pazartesi gününden itibaren, tarım, zirai aletleri ve gıda işi yapan işyerlerinin 10.00 ile 19.00 saatleri arasında, bu sektörlerin dışında kalan işyerlerinin ise geçici olarak 10.00 ile 17.00 saatleri arasında, tedbirli bir şekilde açık kalabileceği bilgisi verilen açıklamada; "Kooperatifimiz Yönetim Kurulu olarak 20 Nisan 2020 tarihinden itibaren Sanayi Sitemizin tüm giriş-çıkış kapıları saat 10.00'da açılıp, saat 19.00'da kapatılacaktır. Tüm ortak ve sanayi esnafımızın cezai müeyyide ile karşılaşmaması için alınan karara uyması önemlidir" ifadelerine yer verildi. 

UYMAYANA CEZA KESİLECEK 

Keşan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu'nun bu kararı ile ilgili olarak denetimlerin ilgili birimler tarafından gerçekleştirileceği bildirilirken, karara uymayanlar hakkında gerekli cezai işlemlerin başlatılacağı vurgulandı.