AYGÜL KONAR

Saat 14.00 sıralarında Büyükcami Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Gizem Yapı Elemanları’nın açılışına Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Yenimuhacir Eski Belediye Başkanı Recep Ordu, CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Keşan İlçe Başkanı Recep Pekcan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Kıyım ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesi işletmesi hakkında kısa bir bilgi veren Uğur Öven, “Daha önce İzmir’de dekoratif aliminyum radyotörler, havlupanlar üreten bir firmanın bölge satış müdürüydüm. Eşim vesilesiyle buraya taşınmam icap etti. bende bildiğim en iyi iş olan alimünyum radyotörler ısıtma sektöründen devam etmeye karar verdim. Şu anda teşir ürünlerim burada mevcut. Tamamen özel ölçü, özel siparişe yönelik ürünlerimiz. İsteyen istediği gibi fikrini söylüyor, beğendiği modeli, rengi. Bizlerde ona göre üretim yapabiliyoruz. Firmamız sipariş üzerinde çalışıyor” ifadelerine yer verdi.

Daha sonra söz alan Başkan Helvacıoğlu’da, Uğur Öven’e yeni iş yaşamında başarılar dileyerek açılış kurdelesi kesildi. Kurdele kesiminin ardından Başkan Mustafa Helvacıoğlu, Uğur Öven’e günün anlam ve önemini belirten bir makas hediye etti.

Medya Keşan Gazetesi olarak Uğur Öven’e yeni iş yaşamında başarılar dileriz.