BÜLENT SAYLAM

Kadın Girişimciler Türkan Süzgün ve Emine Süzgün tarafından Yukarı Zaferiye Mahallesi Önder Caddesi Saraçoğlu Apt. Sit. No:7-A'da hazırlanan ETS Süzgünler Beko Consept Mağazasını açılışına Keşan Kaymakamı Cemallettin Yılmaz, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tekin, Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı İsmail Şapçı, Keşan TB (Ticaret Borsası) Başkanı Necmi Kaymaz, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, Keşan Belediye Meclis Üyesi Banu Saygı katıldı.

KOÇ GRUBU OLARAK KADININ GÜÇLENDİRİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR YAPILDI

BEKO'nun 100 Yeni Kadın Bayi Projesi kapsamında gerçekleştirilen açılışta ilk önce söz alan BEKO Trakya Bayi Genel Müdürü ve 100 Yeni Kadın Bayi Projesi lideri Fatih Yılmaz, açılışa gelenleri selamladıktan sonra, “Koç Grubu olarak uzun bir süre önce ülkemizde ve toplumumuzda kadının güçlendirilmesi anlamında birçok çalışmayla yola çıktık. Öncelikle grup şirketlerimizde kadın çalışan sayımızı arttırdık. Bununla birlikte bütün yönetim kademelerimizde kadın yönetici sayımızı arttırdık. Gün geldi geriye döndük dedik ki: Bugün ticarette olan ailemiz içerisinde neden daha fazla kadın girişimcimiz yok ve bununla birlikte BEKO 100 Kadın Bayi Projesini kurduk. Bugün bizim için çok mutluluk ve gurur verici bir gün çünkü; Keşan’da kadın girişimcilerimizin içerisinde Türkan Hanım BEKO’yla yola çıktı ve Keşan halkına en son model ürünlerimizle en son konsept mağazamızla birlikte hizmet vermeye başladı. Kendisine teşekkür ediyor ve hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

KADININ GÜÇLÜ OLDUĞU YERDE BEN DE OLMAK İSTEDİM

Yılmaz’ın ardından konuşan Türkan Süzgün de mağaza açılışına gelen misafirlere teşekkür etti. Türkan Süzgün şunları söyledi: “8 ay önce başladı BEKO’yla serüvenimiz. Koç Holding’in kadın temasıyla çıktığı 100 Kadın Bayisini arıyor projesi adı altında buluşturdu bizleri. Mağazamız 52. ama 22. olmayı çok isterdim. Hayırlısı olsun, bereketli kazançlar diliyorum hepimize. Kadının güçlü olduğu yerde ben de olmak istedim. Arkamda Koç Holding, yanımda Süzgün Ailesi var. Herkese çok teşekkür ederim.”

BÖLGEMİZDE KADIN GİRİŞİMCİ SAYISI TÜRKİYE VE AVRUPA ORTALAMANIN ÜSTÜNDE

Keşan TSO Başkanı İsmail Şapçı da şöyle konuştu: “Bölgemiz olarak çok şanslı bir bölgedeyiz. Çünkü Türkiye ve Avrupa ortalamasına baktığımızda Keşan, İpsala ve Enez’de kadın girişimcilerimizin sayısı bu ortalamanın çok üstünde. Bu sayıyı arttırmak için her gün çalışıyoruz. Bu sıcak günde çok sıcak bir mağaza gördük içeride. Keşan’a hayırlı olmasını diliyoruz”

YOLLARI AÇIK OLSUN, BEREKETLERİ BOLSUN

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da bölgemizde kadın girişimcilerin Türkiye ortalamasının üstünde olduğunu belirterek, “BEKO'nun 100 Yeni Kadın Bayi Projesi’nde Keşan’ın seçmesi Keşan’ın merkezde olmasını ifade ediyor.  Süzgünler ailesinin ticarete, hizmete ne kadar önem verdiğini gösteriyor. Ve kardeşimin de girişimcilik ruhunu ortaya koyarak Emine Süzgün hanımla ortaklığı ile bu gücü oluşturmasının ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Son günlerde önemli işletmeler açıyoruz. Bu da Keşan’ın ticarette merkezde olduğunu gösteriyor. Ben ETS BEKO Consept Mağazasına yolları açık olsun, bereketleri bolsun” dedi.

Yapılan duadan sonra açılış kurdelesi kesildikten sonra Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu tarafından Bereket Makası takdim edildi.

Medya Keşan Gazetesi olarak BEKO'nun 100 Yeni Kadın Bayi Projesi kapsamında açılan iş yerimize hayırlı işler, bereketli kazançlar diliyoruz.