İşletmeciliğini Emriye Alkan’ın yaptığı Beyzade Börek Baklava Mantı Evi, dün düzenlenen törenle hizmete girdi.

Yukarı Zaferiye Mahallesi Şube Sokak No: 7 adresinde hizmete giren Beyzade’nin açılış törenine, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Küçükkarakaş, Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. A. Sinan Ünsar, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hakan Çevikel, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ali Zontul ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Helvacıoğlu, günün önemini şu sözlerle vurguladı: “Kadın girişimciler arasında bu iş yerinin açılışı için bu kadar çok ısrar ve mücadele eden, bu kadar çaba gösteren, bir ikinciyi kişiyi daha görmedim. Hem kadın girişimci sıfatıyla hem de KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı)’ten destek almasıyla, Trakya’da ilkleri yazan Keşan’ın serüveni, bugün yine bu başarı ilişkisiyle sonuçlanacak. Sayın Alkan Ailesi’ne bu mekanında hem bereket diliyorum hem de böyle bir heyecan ve sinerjinin desteklenmesini temenni ediyorum.”

Konuşmanın ardından, açılış kurdelesi; Küçükkarakaş, Helvacıoğlu, Ünsar, Zontul ve Alkan tarafından kesildi. Açılış töreni; konuklara; börek ve mantı ikramıyla sona erdi.