<p style="margin-bottom:.0001pt"><span style="line-height:normal"><b><u><span style="font-size:10.0pt"><span style="font-family:Helvetica"><span style="color:black">HABER MERKEZİ</span></span></span></u></b></span></p> <p style="margin-bottom:.0001pt"><span style="line-height:normal"><span style="font-size:10.0pt"><span style="font-family:Helvetica"><span style="color:black">İşlenmemiş ham haldeki zeytini satan pazarcılar, ilk haftalar olmasına rağmen, vatandaşların ilgi gösterdiğini söyledi. İşlenmemiş yeşil zeytin satan esnaf, işlenmemiş ham zeytinin fiyatı, cinsine, iriliğine ve kilosuna göre değişiklik gösterirken, işlenmemiş zeytine ilgi gösteren vatandaşların, kendi yaptıkları zeytini yemenin keyfine ve lezzetine doyamadıklarını dile getiriyor. Vatandaşların artık zeytini kendilerinin yapmasına özen gösterdiğini kaydeden esnaf, böylece zeytinin tuz oranını da kendilerine göre ayarlayabildiğini kaydetti. Öte yandan, zeytin yapımında, vatandaşların genellikle pet şişeleri tercih ettiğini ve pet şişede yapılan zeytinin 1 hafta erken olduğu belirtiliyor.</span></span></span></span></p>