SONGÜL KONAR

Saat 11.00’de Keşan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde İhale Komisyonu huzurunda başlayan ihaleye 11 firma katıldı. 

İhale ilgili açıklamada bulunan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 11 Şubat’ta, saat 11.00’de11 mahalle için11 semt sahası ihalesini 11 firmanın katılımıyla gerçekleştirdiklerini kaydetti. 

Keşan’da sporu bir yaşam biçimi olarak benimsemek ve benimsetmek istediklerini belirten Helvacıoğlu, şu ifadeleri kullandı: “Keşan’ımızı, sporu ve sporcusuyla anılır bir kent yapmak için sizlere söz vermiştik. Bu kapsamda bugün, Keşan’ımız için önemli bir projeyi daha sizlerin huzurunda hep birlikte hayata geçiriyoruz. Keşan’ımızın güzel geleceğine ve daha da önemlisi kıymetli gençlerimize önemli bir mirası bırakmak için hazırlanıyoruz. Biz istiyoruz ki gençlerimiz spordan vazgeçmesin hem fiziksel hem de ruhsal olarak bu sahalarda kendilerine kazandırsınlar. Gençlerimiz; bu önemli projelerimizi uzun soluklu kılma ve hayata geçirme anlayışımızın kaynağıdır.”

Yaptıkları tüm çalışmaların ilhamını gençlerden aldıklarını söyleyen Mustafa Helvacıoğlu, “Gençlerimizin ve halkımızın mutluluğunu gördükçe şevkimiz de azminiz de artıyor. Bu anlamda bugün, ihalesini gerçekleştireceğimiz bu önemli proje kurduğumuz güçlü altyapı, verdiğimiz destek, sağladığımız fırsatlarla gençlerimizin ve sporu destekleyen tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Sporu yaymak ve herkesin spor yapabileceği altyapıyı oluşturmak için gayret ediyoruz. İnsan sağlığının önemini daha iyi anladığımız bu dönemde hayata geçirilecek bu yatırımın hayırlı olmasını temenni ediyorum.11 mahallemizdeki 11 semt sahamızda birlikte spor yapacağımız günlere çok az kaldı. Bu hastalığı def eder etmez hep birlikte bu tesislerde spor yapacağız. Keşan’ımıza, gençlerimize, mahallelerimize tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Daha sonra ihalede 11 firmanın evrakları incelenerek, verdikleri rakamlar açıklandı.

İhalenin komisyon tarafından değerlendirilerek, sonucun önümüzdeki günlerde açıklanacağı kaydedildi.