HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Ziyarete, Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Keşan 4. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Özay, Keşan Belediye Başkan Vekili Nehir Gergin, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri ile gaziler katıldı. Kuran-ı Kerim ve dualar okunmasının ardından şehit kabirleri ziyaret edilerek, karanfiller bırakıldı.

Belediye Başkan Vekili Gergin, “Demokrasi zaferiyle, bağımsızlığından ve demokrasiden asla taviz vermeyeceğini gösteren Türk Milleti, egemenliğin kayıtsız ve şartsız millete ait olduğunu, bunun da değişmesine asla müsaade etmeyeceğini ve geçmişten aldığı emanete sonuna kadar sahip çıkıp, onu yücelterek geleceğe taşıyacağını ispatlamıştır. Kahramanca mücadele eden şehitlerimiz ile bu toprakları bizlere vatan kılan şehitlerimiz ve ülkemizin kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Buradaki programın ardından ise şehit aileleri ziyaret edildi. Saat 12.30’da ise öğle namazı öncesi İki Minareli Çarşı Camii’nde şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Hatm-i Şerif duaları okunarak, ikramda bulunuldu.