HABER MERKEZİ

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun, belediye projelerinin takibi ile ilgili Ankara’da bulunması nedeniyle Meclis’e Meclis 1. Başkan Vekili Yüksel Alioğlu başkanlık etti.

CHP’li Meclis üyeleri; Volkan Erkan, Feridun Tümer, Apti Kıyakoğlu ile AK Parti’li Meclis üyeleri; Mitat Bulut ve Barbaros Tokgöz, mazeretleri nedeniyle izinli sayıldı. Toplantıda Mayıs Ayı 1. Oturumu’ndan kalan ve Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen 2021 yılı kesin hesapları görüşüldü.

Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan raporu Mali Hizmetler Müdürü Hasan Balcı okudu.

Balcı, kesinleşen toplam gelirin 176 milyon 973 bin 627 Lira 28 kuruş ve gerçekleşme oranının %77 olduğunu, gider bütçesinin de 223 milyon 230 bin 166 Lira 24 kuruş olarak gerçekleştiğini, gerçekleşme oranın da %91 olduğunu ifade etti. Rapor, Meclis üyeleri tarafından oybirliği ile kabul edildi.

Toplantıyı kapatan Alioğlu, verdikleri katkılar nedeniyle Meclis üyelerine teşekkür etti ve alınan kararların Keşan ve bölgesine hayırlı olmasını diledi. Haziran Ayı Meclis Toplantısı, 2 Haziran 2022 Perşembe günü gerçekleştirilecek ve saat 15.00’te başlayacak.