HABER MERKEZİ

Geçen Cumartesi günü, 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilen etkinlik ile Keşan Belediyesi Makamı’na aileleri ile gelen çocuklar, hayalindeki Keşan’ı makam koltuğundan anlatırken Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da çocukların istek ve beklentilerini can kulağıyla dinleyerek verilen talimatların yerine getirilmesi için ekibine notlar aldırdı.

Makama gelen tüm çocuklar ve aileleri ile başkanlık makamında hatıra fotoğrafı çekilen Helvacıoğlu, çocukları sürpriz hediyeler ve tiyatro biletleriyle sevindirdi.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan’ı ülkenin geleceği olan çocuklara armağan ettiğinin altını çizen ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Keşan Belediyesi başkanı olarak çocukların hayalindeki Keşan’ı, istek ve beklentilerini dinlemekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Mustafa Helvacıoğlu, “Bugün Başkanlık koltuğumuzu çocuklarımıza kaptırdık, iyi ki de kaptırdık. Geleceğin belediye başkanları makam koltuğundan bizlere seslendi. Geleceğimiz olan çocuklarımız geçmişten aldıkları güçle yarınlarımızı şekillendirecek. Büyük Önder Atatürk, 23 Nisan’ı çocuklara armağan etti. Sadece büyük bir lider geleceği küçük kalplere emanet eder. Atamıza, silah arkadaşlarına şükran ve minnet duygularımızı iletiyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” dedi.