BÜLENT SAYLAM

Kılınç, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Ramazan ayının sona ermesinin üzüntüsünü, Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu birlikte yaşadığımız rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif'in sonuna gelerek; hamdolsun, millet olarak sevgiyle ve muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuştuk. Mübarek ramazan günlerinin ardından gelen Bayramımızın birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin pekişmesine, huzur ve refahımızın artmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Yaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramların, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Ramazan ayının sağladığı manevi iklim sayesinde kazanılan birlik, beraberlik, dayanışma ve hoşgörü kültürünün hayatımızın bundan sonraki bölümünde de sürdürülmesini temenni ediyorum.

Ramazan Bayramı’nda yakınlarımıza, dostlarımıza, komşularımıza, kimsesiz ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza, şehitlerimizin yakınlarına ve gazilerimize yapacağımız bir ziyaret, vereceğimiz bir güzel mesaj ve göstereceğimiz bir içten sevgi onları mutlu edecek ve gönüllerimizi birleştirecektir.

Milletimiz ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı bir kez daha tebrik ediyor, birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin daha da güçlenmesini, tüm insanlığın huzur ve barışına vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum. Vatandaşlarımız evlerinde güven içinde olsun diye bir an dahi düşünmeden kendini feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, Allah katındaki en üst mertebelerden olan gazilik mertebesine ulaşan gazilere de hayırlı ve bereketli ömür diliyorum. Bu bayram bizim, bu memleket hepimizin. Bayramımız mübarek olsun.