AYGÜL KONAR

İlk olarak Keşan Ziraat Odası’nı ziyaret eden heyet burada Ziraat Odası Başkanı Hasan Şen ve oda yöneticilerinin taleplerini dinledi. 2021 yılının çiftçiler açısından bereketli bir yıl olmasını dileyen heyet AK Parti olarak üreticilerin yanında olduklarını söyledi.

Daha sonra Kunduracılar Çarşısı’nı ve İspat Cami Mahallesi’nde kurulan semt pazarını gezen Kılınç ve beraberindekiler esnaflara hayırlı işler dileyerek vatandaşlar ile sohbet etti. Pandemiden dolayı birçok fedakârlıkta bulunan esnaflara teşekkür eden Gürcan Kılınç, salgın sürecinde ekonomik kayba uğrayan işyeri sahibi ve çalışanlarına birçok destek verildiğini hatırlatarak ihtiyaç olması halinde gerekli yardımların yapılacağını kaydetti.

Daha sonra Keşan Ticaret Borsası’nı ziyaret eden AK Partili yöneticiler Borsa Başkanı Necmi Kaymaz ile bir araya geldi. Kılınç, pandemi süreci ve destekler hakkında istişarelerde bulunduklarını belirterek

“Güzel fikir alışverişlerinde bulunduk. Notlarımızı aldık” dedi.

Gürcan Kılınç, yaptığı açıklamada, “Normalleşme sürecinde AK Parti teşkilatı ve İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte STK’lar ve esnaf ziyaretlerinde bulunuyoruz. Bizler her zaman halkımızın esnafımızın yanındayız, destekçisiyiz. Her sektörün taleplerini, isteklerini dinliyor büyüklerimize iletiyoruz. Bölgemizin, esnafımızın, halkımızın kalkınması için her türlü mücadelemizi veriyoruzifadelerine yer verdi.