HABER MERKEZİ

Bayar’a mazbatasını teslim eden AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, görevinde başarılar dileyerek çıtayı en yükseğe çıkarmak için partinin tüm kademeleriyle çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Kongre sürecini tamamlayan AK Parti Edirne İl Başkanlığı, çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Keşan Yenimuhacır Belde Başkanlığına Yaşar Bayar’ı atadı.

AK Parti Edirne İl Başkanlığı’nda gerçekleşen mazbata törenine İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, Keşan Yenimuhacir Belediye Başkanı Mustafa Türker katıldı.

“TEŞKİLATIMIZIN TÜM KADEMELERİ İLE EL ELE VEREREK ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

Milletin emaneti olan bu davayı sahiplenmek ve en yükseğe çıkarmak için üstlendiği kutlu görevde AK Parti Keşan Yenimuhacir Belde Başkanı Yaşar Bayar’a çalışmalarında başarılar dileyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, “Teşkilatımızın tüm kademeleri ile el ele vererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Genciyle, yaşlısıyla partimizin tüm kademeleriyle yaptığımız görüşmeler sonucunda yeni projeler üretmek ve bölgemizi daha iyi noktalara taşımak adına elimizden geleni yapacağız. Partimizde yeni görevler üstlenen arkadaşlarımızın da gücümüze güç katacağından hiç şüphemiz yok” ifadelerini kullandı.