SONGÜL KONAR

Saat 13.30 sıralarında Keşan Belediyesi’ne AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber gelen Sezayi Çetin ve Gökhan Şentürk, Mustafa Helvacıoğlu tarafından karşılandı.

Ziyarette ilk olarak söz alan Çetin, “Trakya’da siyaset yapan ilçe başkanları arasından en şanslı olanlardan bir tanesiyim. Ben aslen Keşanlıyım. Doğduğum yerde de AK Parti belediyesi var, doyduğum yerde de AK Parti belediyesi var. Bu iki belediyenin kazanılması Trakya’da siyaseten devrim niteliği taşır. CHP’ye mensup belediyeler özellikli Keşan’ı 20 yıldan uzun süredir yönetmişlerdir. Ancak son dönemde Keşan’ın fiziki değişimine tanıklık ediyoruz. Belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Süleymanpaşa ve Keşan Belediye başkanlarımızın yapmış oldukları hizmetler rol model oluşturacak ve inşallah 2024 yılında özellikle kendi ilimiz olan, yaşadığım Tekirdağ’da büyük şehir belediye başkanlığı olmak üzere Trakya’da birçok yeri AK Partili Belediyeler alacaktır. Allah Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu’nun başarılarını daim etsin” dedi.

Daha sonra konuşan Gökhan Şentürk, “Keşan Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu ve Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Cüneyt Yüksel müthiş çalışmalarına devam ediyor. Malkara’da bu iki belediyemizin çalışmalarını örnek olarak gösteriyorum. Tam ortada muhalefet belediyesi ve hizmetin yapılamadığı bir belediye olarak kaldık. AK Parti döneminde aldığımız yatırımların üstünü kapatamadık” dedi.

Ziyarette son olarak Mustafa Helvacıoğlu söz aldı.

Mustafa Helvacıoğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Komşu ilimiz Tekirdağ ile her yönden beraber hareket etmeye devam ediyoruz. Aynı zamanda Keşanlı bir merkez ilçe başkanımız olması gurur verici. Ziyaretlerinden dolayı son derece memnunuz. Her türlü desteği birbirimize sağlıyoruz. Başta TBMM Başkanı Sayın Mustafa Şentop’un nezdinde, tüm milletvekillerimize desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Edirne’de 4 vekilimiz var diye kabul ediyoruz. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.”