HABER MERKEZİ

Aktan’ın açık mektubu şöyle:

Keşan'da özellikle Yukarı Zaferiye Mahallesi'nde sık sık düzensiz elektrik kesintileri yaşanıyor. En son 27 Temmuz 2020 Pazartesi günü 13.20 civarında ve aynı gece 02.50 civarında 2 kez elektrikler kesildi.

Bu sorunu daha önce de basın aracılığıyla dile getirmiştim. Gel gelelim kimse bu şikayetleri üzerine alınmadı, çıkıp bir açıklama yapmaya tenezzül etmedi. Bu nedenle bu kez doğrudan TREDAŞ yetkililerine hitaben yazıyorum. Yine cevap gelmezse şansımı CİMER'de deneyeceğim.

(Kesintilerle ilgili arıza bildirimlerim üzerine TREDAŞ'tan gelen arıza kaydı SMS'lerine ait ekran görüntülerini ekte sunuyorum. Bu görüntüler sadece zaman ayırıp arıza bildirimi yapabildiğim kesintilerle ilgilidir, bunlar dışında da bir sürü kesinti oldu.)

TREDAŞ yetkililerine buradan soruyorum;

- Sık sık "bakım ve yenileme çalışmaları" bahanesiyle çeşitli yerlerde saatler, bazen günler süren planlı kesintiler yapıyorsunuz. Bu kesintiler sırasında nerede ne gibi yenileme ve bakım çalışmaları yaptığınız konusunda basın aracılığıyla halkımızı detaylı olarak bilgilendirir misiniz?

- Bu kadar çok bakım ve yenileme çalışması yapmanıza rağmen elektrikle ilgili sorunları neden çözümleyemediğinizi açıklar mısınız?

- Yukarı Zaferiye Mahallesi'nde sık sık elektrik kesilmesine yol açan sorunun ne olduğu ve giderilip giderilemeyeceği konusunda halkı bilgilendirir misiniz?

- İnsanların Mars'ta koloni kurma çalışmaları yaptığı bir çağda bir şehre kesintisiz elektrik enerjisi sağlayamayan bir kurumun yöneticisi konumunda olduğunuz için hiç üzüldüğünüz oluyor mu?

Bir zahmet halkı bilgilendirmeniz dileğiyle...