MEHMET AYTAÇ

İş insanı Ahmet Alkan tarafından hazırlanan Alkan Palace Hotel ve Milagro Cafe’nin açılış töreni dün gerçekleştirildi.

İsmet İnönü Caddesi Borsa Sokak üzerinde faaliyete başlayan Alkan Palace Hotel ve Milagro Cafe’nin açılışına Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, CHP Keşan İlçe Başkanı Recep Pekcan, İYİ Parti Keşan İlçe Başkanı Zafer Sarıkeçe, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Orkun Özkaya, Keşan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz ile kurum amirleri, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, turizmin Keşan’da her geçen gün önem kazandığını belirterek; “Bölgemiz turizm açısından sürekli gelişiyor. Bunu açılışını yaptığımız hotellerimizden görebiliyoruz. Saros Körfezi’ndeki yatak sayımız ve hizmet kalitemiz bu güzel tesislerimiz sayesinden artıyor. Burada karşılıklı olarak iki hotel oldu ancak onlar rakip değil birbirlerine sürekli olarak müşteri göndererek yardımcı oluyorlar ve Keşan’da turizmin gelişmesine katkıda bulunuyorlar. Alkan Palace Hotel ve Milagro Cafe’nin şehrimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Ahmet Alkan ise açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür etti. Topluca dua edilmesinin ardından açılış kurdelesi kesildi. Açılışta misafirlere tesis tanıtıldı ve ikramlarda bulunuldu.