SONGÜL KONAR

“TÜM IMKANLARIMIZLA VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ”

Pandemi sürecinin başından beri çalışmalarının devam ettiğini belirten Örnek: “Vatandaşlarımıza erzak yardımında, temel ihtiyaçlarını giderme konusunda yardımlarda bulunuyoruz. Eczane ve marketten alınması gereken ne varsa tüm imkanlarımızla vatandaşımızın yanındayız. İlaçlama çalışmalarımız devam ediyor. Toplu konutlarımızda ve şehiriçinde belirli günlerde ilaçlama çalışmaları yapıyoruz. Tabi esnafımız kapalı olduğu için onları ilaçlayamıyoruz. Esnafımıza katkı sunmak isteriz, maalesef belediyemiz ekonomik anlamda çok iyi durumda olmadığı için diğer belediyelerde olduğu gibi şu anda maddi destekte bulunamıyoruz. Ekonomik anlamda iyi durumda olsak seve seve esnafımız yanında olacağız” diye konuştu.

“BEYENDİK’ TE ŞU AN VAKA YOK”

Beldedeki koronavirüs vaka sayılarını da değerlendiren Örnek: “Beyendik’ te şu an vaka yok. Sıfır noktasındayız. Tabi vatandaşlarımız test yaptırmadığı sürece net bilgi veremiyoruz” dedi.

“YAZ DÖNEMİNDE DOĞALGAZ ALTYAPI ÇALIŞMASI BAŞLAYACAK”

Örnek, görev süresi boyunca yaptığı çalışmalardan da bahsederek, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Ellerinden geldiğince imkanlar doğrultusunda Beyendik halkına hizmet etmeye çalıştıklarını belirten Örnek: “Su projemiz bitmek üzere. İnşallah önümüzdeki günlerde kendi suyumuzu vatandaşımıza akıtacağız. O konuda çok iyi çalışma yürüttük. Sağ olsun işi alan müteahhitte özverili bir şekilde söz verdiği tarihten önce bitirecek. Yaz döneminde doğalgaz altyapı çalışması başlayacak. Bildiğiniz üzere otobüslerimizi aldık. Onunla ilgili de çalışmalarımızı başlattık. En kısa sürede araçlarımızı komisyondan çıktıktan sonra halkımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.

“SU İLE İLGİLİ DE A VE B PLANLARIMIZ VAR”

Örnek, bölgemizde yaşanan kuraklık ile ilgili de değerlendirmelerde bulunarak sözlerini şöyle tamamladı: “Tüm çevrede olduğu gibi su sıkıntısı bizde de hat safhadaydı. Yeraltı kaynaklarımız kuruma noktasındaydı ama son yağışlarla bir nebze olsun nefes aldık. Su konusunda kuyularımızdan vereceğimiz suyla biz uzun vadede sıkıntı yaşamayacağız ama tabi ki sadece kuyular değil mevcut barajımızdan gelen su ile ilgili de A ve B planlarımız var. Beldemizi susuz bırakmayacağız.”