HABER MERKEZİ

Sosyal Hizmet Çadırı’nda yürütülen çalışma ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik’le beraber açıklama yapan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Vatandaşlarımız çadırımızdan ihtiyacı olan giysi ve eşyaları alabilir ya da artık ihtiyaç duymadığı ancak kullanılabilir durumdaki giysi ve eşyaları çadırımıza bırakabiliyor. Paylaşmak güzeldir. Kurban Bayramı öncesinde çocuklarımızı ve ailelerimizi sevindirmek çok önemli. Evinizde kullanmadığınız, küçük kalan, büyük gelen kıyafetlerinizi Sosyal Hizmet Çadırımıza getirebilirsiniz. Bizler veren el ile alan el arasında aracı oluyoruz. Getirenden Allah razı olsun, alanlara da hayırlı olsun. Bayramımız şimdiden mübarek olsun.” dedi.

Mustafa Helvacıoğlu, Sosyal Hizmet Çadırı’nın 30 Temmuz 2020 Perşembe’ye denk gelen arife gününe kadar vatandaşlara hizmet üreteceğini kaydetti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik de sadece vatandaşların değil iş yerlerinin de seri ve sezon sonu ürünlerini Sosyal Hizmet Çadırı’na getirip ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırabileceğini dile getirdi.

Gedik, Sosyal Hizmet Çadırı’na kıyafet getirmek isteyenlerin eşyalarını 153 Beyaz Masa aracılığıyla evlerinden de aldıklarını kaydetti.