BÜLENT SAYLAM

 Savcı, 3 ay verilecek olan sosyal yardım alacakların kapsamının genişletilmesi konusunda Belediye Meclisinde grubu bulunan CHP ve İYİ Parti İlçe Başkanlarıyla yaptığı görüşmelerden taleplerine olumlu dönüşler aldığını söyledi.

Savcı, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, CHP Keşan İlçe Başkanı Recep Pekcan ve İYİ Parti Keşan İlçe Başkanı Zafer Sarıkeçe’ye ziyaret sırasında gösterdikleri konukseverlerlikten dolayı teşekkür etti. 

SAMİMİ VE İÇTEN KARŞILAYAN İLÇE BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

4 Şubat 2021 tarihinde Keşan Belediye Başkanlığında görüşülen sosyal yardımların genişletilmesi için her iki başkanada da önerilerini götürdüklerini kaydeden Savcı şunları söyledi: “Pandemi nedeni ile zor durumda olan vatandaşlarımıza hamal ve müzisyenlerimize desteklerinden dolayı dolayı Keşan Belediye Meclisinde bulunan her iki parti başkanlarına ve meclis üyelerine teşekkür ederiz. Biz sosyal yardım kapsamının genişletilmesinden yanayız. Bu anlamda ayakkabı boyacısı; balık, sebze ve meyve satan seyyar satıcılarımıza, 2.el giysi satan, seyyar simitçi, pamuk helvacı, çöpten hurda toplayan, iş yerleri kapalı olduğu için çalışamayan garsonlara vb. pandemi döneminden geçim sıkıntısı olan insanlarımıza 3 ay boyunca 1 bin lira yardım edilmesi için AK Parti, İYİ Parti ve CHP meclis üyelerimizin destek olmaları konusunda taleplerimizi sayın ilçe baskanlarımıza illettik. ROM-DER takvimimizi hediye ettik. Bizleri samimi ve içten karşılayan ilçe baskanlarımıza teşekkür ederiz. Umarız belediye meclisimiz de bu konuda elinden geleni yaparak bu dönemde zor günler yaşayan insanlarımızın yüzünü güldürürler” şeklinde konuştu.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve Keşan Belediye Meclisi üyelerine bugün yapılacak olan meclis toplantısının verimli geçmesini dileyen Savcı, “Keşan için en iyisini yapacaklarını umuyoruz.” dedi.