HABER MERKEZİ

7 merkezde 21 branşta yaklaşık 3 bin 500 kursiyer, sportif, kültürel ve sanatsal açıdan temellerin atıldığı kurslarda, kursiyerler alanında uzman kişilerden aldıkları eğitimler sayesinde geleceğin sağlıklı ve kültürel ve sanatsal açıdan donanımlı bireyleri olarak yetiştiriliyor.

Keşan Belediyesi yaz dönemi sportif ve sanatsal kursları, futbol, basketbol, voleybol, windsurf, yüzme, atletizm, temel bale, hareket eğitimi, temel jimnastik, tsm korosu, tiyatro, piyano, resim, yetişkin ve çocuk halk oyunları, bağlama, yaratıcı drama, yan flüt, gitar, keman, gençlik korosu branşlarında veriliyor.

Kurslara gösterilen yoğun ilgi nedeniyle hem kursiyerler hem de onları yetiştiren ailelere teşekkür eden Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Gençlerimizi geleceğe en güzel ve donanımlı şekilde hazırlamak hepimizin görevi. Keşan Belediyesi olarak gençlerimizin ve vatandaşlarımızın yetişmesinde her türlü katkıyı maksimum düzeyde veriyoruz. Kurslarımıza katılan; çocuklarımız, gençlerimiz ve vatandaşlarımızın yüzlerindeki mutluluk için her şeyin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Kurslarımız sayesinde çocuklarımız ve vatandaşlarımız sportif ve sanatsal aktiviteleri eğlenerek öğreniyorlar. Kendilerini geliştirme adına güzel bir fırsat sunduğumuz kursiyerlerimiz bu fırsatı en iyi şekilde değerlendiriyor. Vatandaşlarımıza, çocuk ve gençlerimize güzel bir gelecek sunmak için elimizden gelenin her zaman fazlasını yapmaya devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza; sportif, sanatsal, kültürel ve sosyal açıdan faaliyetlerle ilgili her alanda eğitim vererek onların fiziksel ve zihinsel yönden gelişmelerine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Eğitime, spora, sanata yapılan yatırımın geleceğe yapılan en doğru yatırım olduğu bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Kurslarla özellikle çocuk ve gençlerin takım oyunu ve ekip çalışmasının önemini öğrendiğini belirten Helvacıoğlu, “Kurslarımıza katılan çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın mutluluklarını görmek bizleri işimizi daha iyi yapma noktasında motive ediyor” şeklinde konuştu.

Keşan Belediyesi yaz dönemi sportif ve sanatsal kurslarının gençlerin ve vatandaşların buluşma noktası haline geldiğini dile getiren Mustafa Helvacıoğlu, 7 farklı merkezde 21 branşta eğitim alan kursiyerlerin, geleceğin sporcu ve sanatçıları olmak için büyük bir çaba ortaya koyduğunu ifade etti.

Keşan Belediyesi’nin yaz dönemi kurslarında yaklaşık 3 bin 500 kursiyer kişisel gelişimlerine katkı sağlamak için eğitim aldığını vurgulayan Helvacıoğlu, “Çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için çalışmaya devam edeceğiz. Kurslarımıza katılan kursiyerlerimizin her birinin başarılı birer sporcu ve sanatçı olacağından hiç şüphemiz yok. Göreve başladığımız ilk günden itibaren Keşan’ımızın spor ve sanatla gelişmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlıklarımızın büyük destekleriyle şehrimize yatırımlar yapmaya başladık. Kurslarımıza katılan kursiyer sayılarını gördükçe ne kadar doğru bir iş ve yatırım yaptığımızı çok net bir şekilde görüyoruz. Vatandaşlarımız ve çocuklarımız Keşan’a yakışan bina, mekan ve donanımlarla eğitim alıyor” diye konuştu.