HABER MERKEZİ

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, çarşıya acil ihtiyaçları çıkan ancak maskesi olmayan vatandaşlara 2 günlük ihtiyacını karşılayacak şekilde maske teminine başladıklarını bildirdi.

Cumhuriyet Meydanı’nda ve Alparslan Türkeş Meydanı’nda maske temin noktasına gelen her vatandaşın TC Kimlik Numarası’nı beyan ederek maske alabileceğini ifade eden Helvacıoğlu, “Maske temin noktamızın biri Cumhuriyet Meydanı’nda Hükümet Konağı’nın karşısındaki Keşan yazısının bulunduğu alanda yer alıyor. Diğer acil maske temin noktamız ise Alparslan Türkeş Meydanı’nda bulunuyor. Vatandaşımız buraya geldiğinde isim, soy isim ve TC Kimlik No’sunu beyan ederek maskesini 10.00-17.00 saatleri arasında temin edebiliyor. Keşan Belediyesi olarak <İlçemizde maskesiz kimse kalmayacak.> dedik. Bunu sağlamak için ekiplerimizle çok ciddi şekilde çalışma yürütüyoruz. Cumhurbaşkanlığımızdan, Valiliğimizden, Kaymakamlığımızdan gelen maskeleri ortak noktamız olan maske temin noktasında sosyal mesafeyi de koruyarak tüm Keşan halkımıza dağıtıyoruz.” dedi.

Keşan Belediyesi olarak evlere ve iş yerlerine maske dağıtımlarının devam ettiğini dile getiren Mustafa Helvacıoğlu, maske temin noktasından maske alan bir kişinin 2 gün sonra yeniden maske almaya hak kazandığını dile getirdi.