HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Mutlu Gezer, beraberinde yönetim ve denetim kurulu üyesi adayları ile birlikte dün odada bir basın açıklaması yaptı. Saat 11.00’de başlayan açıklamada konuşan Gezer, “Mesleğimize 2001 yılında açtığım işyerim ile odamıza dahil oldum. Bu sayede sayısız genç arkadaşımla beraber çalışma fırsatı buldum. İki dönem denetim kurulu üyeliği ve başkanlığı görevini yerine getirdim ve bu dönemde de sürdürüyorum. Bu görevlerde meslektaşlarımızın ve üyelerimizin sesini duyurmak ve hizmet etmeye gayret gösterdim. Mesleğimiz, pandemi döneminden dolayı zor günler geçirmektedir. İçinde bulunduğumuz sektörümüz bundan oldukça kötü etkilenmiştir. Önümüzdeki şubat ayında gerçekleşecek olan genel kurulumuzda genç, dinamik, aktif, yenilikçi bir yönetim ile beraber sizlere hizmet için göreve talip olduö. Amacımız mesleğimize faydalı işler ve projeler geliştirerek doğru zamanda, doğru ekiple şeffaf bir yönetim anlayışı ile çalışmaktadır. Her fırsatta ve gittiğimiz her yerde büyük bir aile olduğumuzu söylüyoruz. Yeni, genç ve güçlü bir yönetim için desteklerinizi bekliyoruz. Güçlü meslek, aktif oda” dedi.

Mutlu Gezer, projelerini ise şöyle sıraladı: “Belge sorunu, şov ve yarışmalar, sosyal sorumluluk projeleri, kurum anlaşmaları, 22 Mayıs’taki günümüz ile etkinlikler, üyelerin bilgilendirilmesi, eğitim ve kurslar, sponsorluklar, sosyal medya çalışması ve üyelerin seminer çalışması”

Mutlu Gezer’in, yönetim ve denetim kurulu üyeleri listesi ise şöyle: Yönetim Asil: Mutlu Gezer, Yıldız Karasulu, Erkan Yanık, Ayşegül Ayhandan, Mesut Çakır, Tuğçe Uslu, Volkan Tokmak. Denetim Kurulu: Nimet Nalbantoğlu, Halil Gürbüz ve Asilcan İrcan.