HABER MERKEZİ

Saat 15.00 sıralarında Keşan Berberler ve Kuaförler Odası’na giden Helvacıoğlu’nu burada Keşan Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Özkan ve Yönetimi karşıladı.

Berber ve kuaförlerin bugün açılacak olması nedeniyle heyecanlı olduğunu belirten Mustafa Helvacıoğlu, Berberler ve Kuaförler Odası’na bağlı 160 berber ve kuaför ile Keşan TSO’ya bağlı 15’e yakın üyesine Korona Virüs’e karşı; el dezenfektanı, siperlik ve maske seti ile kolonya hediye ettiklerini bildirdi.

Berber ve kuaförlerin bugün sabah 09:00’da işe başlayacaklarını akşam 21:00’e kadar da açık kalacaklarını belirten Helvacıoğlu, “Berber ve kuaförlerimiz işlerini Korona Virüs tedbirlerine hem kendi hem de müşterilerinin can sağlıkları için çok sıkı şekilde uyacaklar. Edirne Valiliğimiz, Keşan Kaymakamlığımız, Keşan İlçe Hıfzıssıhha Kurulumuz ve Keşan Belediyemiz olarak berber ve kuaförlerimizin yanındayız. 45 gündür işe gidemiyorlar. Onların çorbasına tuz olmak amacındayız. Hazırladığımız paketlerimizin içinde; el dezenfektanı, kolonya, 2 siperlik, koruyucu tulumlar, maske seti ve Edirne Valiliğimizden gönderilen dezenfeksiyon el pompası var. Berber ve kuaförlerimizin yanındayız. Allah onlara hayırlı ve bereketli işler versin” dedi. 

Mustafa Helvacıoğlu, 65 yaş üstü ve evinden çıkamadığı için berber ve kuaförüne gidemeyen vatandaşlar için de ihtiyaç sahibi kişiyi evden alıp berbere götürme ve yeniden eve getirme şeklinde hizmet üreteceklerini bildirdi. Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Salih Özkan da Keşan Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’na dezenfeksiyon ürünleri ve moral desteği için tüm üyeleri adına çok teşekkür etti.

Randevu sistemine göre çalışacaklarını kaydeden Özkan, iş yerlerinde bekleme yapılmasına müsaade etmeyeceklerinin altını çizdi. Salih Özkan, müşteriyi tıraş ettikten sonra tüm kullanılan malzemelerin dezenfekte edildikten sonra yeni müşterinin tıraşına başlayacaklarını ifade etti.