HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Beyendik Belediye Başkanı Muhammet Örnek, Zorlu Enerji tarafından alt yapısına önümüzdeki günlerde başlanacak çalışmalar öncesi basınç düşürme istasyonunda gaz denemesi yaparak, beldede ilk doğalgaz ateşini yaktıklarını söyledi. Yenimuhacir Belediye Başkanı Mustafa Türker de beldelerinde ilk ateşimizi yakmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek 2021 yılında Yenimuhacir’in doğal gaz ile buluşacağını kaydetti. 

İLK ATEŞİMİZİ YAKTIK

Beyendik Belediye Başkanı Muhammet Örnek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Beyendik halkımıza bir müjde daha veriyoruz. Halkımızı doğalgaz ile buluşturuyoruz. Zorlu Enerji Trakya Bölge Direktörü Tamer Akaslan ve Zorlu Enerji ekibi ile birlikte beldemizde önümüzdeki günlerde başlanacak doğalgaz hattı çalışması için yapılan basınç Düşürme istasyonunda gaz denemesi yaparak ilk ateşimizi yaktık. Temiz içme suyu çalışmamız bittikten sonra yapılacak plan program ile belde içi doğalgaz boru hat döşemesine başlanacak ve evlerimizde de doğalgazımızın ateşini yakacağız. Dünyamızı ve ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüse rağmen halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Doğalgazımızın belde halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sevgili Beyendikli hemşehrilerim, Beyendik'de yapacak çok işimiz var çünkü biz Beyendik'i karşılıksız, çıkarsız, menfaatsiz seviyoruz. Halkımızın refahı için, planlı programlı bir şekilde gece gündüz demeden çalışıyoruz" dedi.

BELDEMİZ DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

Yenimuhacir Belediye Başkanı Mustafa Türker, açıklamasında şunları söyledi: “Beldemiz Doğalgaza kavuşuyor... Bugün ilk ateşimizi yakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2021 yılında evlerimizde inşallah doğalgaz ile buluşacak. Belde halkıma hayırlı uğurlu olsun.”