SONGÜL KONAR

Proje kapsamında, dün saat 16.00'da Keşan TSO Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya Keşan TSO Meclis Başkanı Orkun Özkaya, Akreditasyon Sorumlusu Kadir Can Tunç ve proje ortakları olan Bulgar vatandaşlar katıldı.

Toplantıda ilk olarak söz alan Özkaya, Bulgar katılımcıları Keşan TSO’ da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Hepinizi şahsım ve odam adına saygıyla selamlıyorum. Birkaç tane daha toplantımız olacak. Artık programın sonuna geliyoruz. Ümit ederim program başarıya ulaşır ve iki bölgenin de faydalanabileceği sonuçla ayrılırız. Program kapsamında iki gece üç gün buradasınız. İnşallah en iyi şekilde değerlendirip programımızı sonlandırırız. İyi eğitimler.”

Daha sonra söz alan Bulgaristan - Burgas Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Boryana Zheleva: “Tekrar aranızda olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Grubumuzun tamamı Keşan’a gelmekten büyük keyif alıyor. Son iki yıldır birçok engeli aştık ve projemizi de zamanında tamamlamak için her iki tarafın ekibi de büyük çabalar harcıyor. Proje kapsamında ki bütün faaliyetleri tamamlamak üzereyiz. Toplantılarımız var, onları tamamlayacağız. Buradan ne zaman ayrısak gurubumuzda ki herkesin memnun olarak ayrıldığını biliyoruz. Buraya geldiğimizde kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Tabi ki bu güzel ortamın ve şartların içerisinde biraz da çalışacağız. Grup adına teşekkürlerimi sunarım. Umarım bu ziyaretimiz de verimli geçer ve her iki tarafta faydalanır” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından katılımcılara, sunum eşliğinde bilgi verildi.