HABER MERKEZİ

Keşan Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaları Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Uslu ile Mahmut Yıldırır yerinde inceledi.

SOSYAL MESAFE BANTLARI ÇEKİLDİ…

Çalışmalar sırasında bilgi veren Uslu, şunları kaydetti: “İlçemizde yeni tip Covid-19 önlemleri kapsamında ibadete kapatılan camiler bugün ibadete açılacak. Bu kararın açıklanmasının ardından Keşan Belediyesi olarak tüm camilerimizde dezenfeksiyon çalışmalarına başladık. Normalleşme ile birlikte önlemleri de arttırarak Cuma namazları kılınacak camilerde İlçe Müftülüğümüz ile ortaklaşa olarak sosyal mesafe bantları çekiyoruz. Keşan’da Cuma namazı kılınacak camilerimiz Çamlıkent Camii bahçesi, Hacı Mümine Özkaya Camii bahçesi, Hersekzade Ahmet Paşa Camii bahçesi, Hersekzade Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesi, İzzetiye Mahalle Camii bahçesi, Karaağaç Camii  bahçesi, Kurtuluş Özkaya Camii bahçesi, Paşayiğit Mahalle Camii bahçesi, Sanayi Camii bahçesi, Sarayavluları Camii bahçesi, Sosyal Konutlar TOKİ Camii bahçesi, Yukarı Zaferiye Mahalle Cami bahçesi, öğle ve ikindi namazı kılınacak camilerimiz de Yörüker Camii, Ensaray Camii, Aşağı Zaferiye Camii, Hacı Mehmet Ağa Camii, Bekir Varnalı Camii, Tahta Camii, İki Minareli Çarşı Camii, Yeni Sanayi Mescidi, İstasyon Mahalle Camii’dir. Vatandaşlarımızdan ibadetlerini yerine getirirken maskelerini takmalı ve sosyal mesafe kurallarına uymalarını istiyoruz. Vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz.” 

“TÜM CAMİLERİMİZİ DEZENFEKTE ETTİK”

Uslu’dan sonra söz alan Yıldırır ise, “Camilerimizi öğle ve ikindi namazları için güvenli bir şekilde ibadete açmak için temizliğe önem verdik. Virüslere, bakterilere etkili dezenfekte ile son bir kez halkımızın güvenli bir şekilde ibadet etmesi için çalışmalara başladık ve tüm camilerimizi dezenfekte ettik. Bu çalışmalarımız devam edecektir. Gerekli çalışmalar Keşan Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından sürdürülecektir” şeklinde konuştu.