Keşan İlçe Müftü Vekili İbrahim Kuş ile Müftülük görevlileri Şaban Tiryakioğlu ve Ferdi Genç,1 Ekim Salı günü saat 11.00’de  Kaymakam Bekir Dınkırcı’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

Keşan İlçe Müftü Vekili İbrahim Kuş, 1-7 Ekim haftasının, Camiler ve Din Görevlileri Haftası olarak kutlanacağını, bu kapsamda hafta boyunca Müftülük olarak çeşitli ziyaret ve etkinlikler düzenleyeceklerini ifade etti.

Kaymakam Bekir Dınkırcı, ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın hayırlara vesile olmasını diledi.

 

ÖZCAN’A ZİYARET

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Keşan İlçe Müftü Vekili İbrahim Kuş ile Tahta Cami İmamı Şaban Tiryakioğlu, aynı gün Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret ettiler.

Kuş ve Tiryakioğlu hafta nedeniyle Özcan’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek “Sayın başkanımız camilerimizle ilgili her türlü talebimizi olumlu karşılamakta ve gerekli yardımı yapmaktadır. Bu nedenle kendisine haftamızda bir ziyaret gerçekleştirerek teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Özcan da ziyaret nedeniyle Kuş ve Tiryakioğlu’na teşekkür ederek 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladı.