AYGÜL KONAR

“HER ZAMAN KÖYLÜMÜZÜN VE HALKIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ

Ziyaretler hakkında yapılan açıklamalarda şunlara yer verildi: “Karahisar Köyü’ne, İlçe Başkanımız Recep Pekcan, milletvekilimiz Okan Gaytancıoğlu ve yönetim kurulumuz olarak ziyarette bulunduk. Uzun süredir su problemi yaşayan köylülerimiz ile bir araya gelerek sorunlarını dinledik. Karahisar halkı evlerinde 70 gündür su kullanımında sıkıntı çekiyor, bizler bu sıkıntının en kısa sürede giderilmesi için İl Genel Meclisi üyelerimiz ve Karahisar halkımız ile birlikte hareket ediyoruz. Sorunun çözümünde önemli derecede yol kat ettiğimizin müjdesini halkımıza verdik. Haftaya tekrar köyümüzü ziyaret ederek durum hakkında bilgi alacağız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, her zaman köylümüzün ve halkımızın yanında olacağız.”

GÜNEKAB ZİYARETİ

“Güney Edirne Katı Atık Birliği (GÜNEKAB) tesislerini İlçe Başkanımız Recep Pekcan, milletvekilimiz Okan Gaytancıoğlu, Birlik Başkanımız Olcay Soran, Atık Çevre Teknolojileri İnş. San. ve Tic. Aş. Başkanı Hüseyin Öztürk ve yönetim kurulumuz ile birlikte ziyaret ederek, incelemelerde bulunduk. Atık Çevre Teknolojileri İnş. San. ve Tic. Aş. Başkanı Hüseyin Öztürk kasım ayında çöpten elektrik üretileceği müjdesini bizlere verdi. Bu önemli projenin başlatılmasında ve sürdürülmesinde emeği geçen başta geçmiş dönem belediye başkanımız Mehmet Özcan ve şuan ki GÜNEKAB Başkanımız Olcay Soran olmak üzere tüm emeği geçen personelimize teşekkür ederiz.”

ESNAF ODALARINA ZİYARET

“Keşan Esnaf Odaları Başkanlarımızı İlçe Başkanımız Recep Pekcan, milletvekilimiz Okan Gaytancıoğlu ve Yönetim kurulu üyelerimizle beraber ziyaret ettik, Esnaf Odası Başkanlarımızdan esnaflarımızın sorunlarını dinleyip, çözüm yollarını konuştuk. Pandemi döneminde zor durumda olmalarına rağmen vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam eden esnaflarımıza teşekkür ediyor ve buradan da bir kez daha söylüyoruz ki Cumhuriyet Halk Partisi olarak her sorunlarında yanlarında olup, dertlerini paylaşacağız.”