AYGÜL KONAR

Saat 10.30 sıralarında, Artı Çarşı'da başlayan denetimlere; Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Uslu'nun yanı sıra Keşan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tekin, Keşan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Çetin ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Kıyım katıldı.

İŞYERİNDE MASKE TAKMAYAN ÇALIŞANLARA EKİP GÖNDERİLDİ

Yapılan denetimlerde, esnaflara hem hayırlı işler dileklerinde bulunan hem de koronavirüs tedbirlerinin önemine dikkat çeken Kaymakam Yılmaz, bu sırada işyerlerinde maske takmadan çalışan bazı işletmelerdeki yetkililere gereken işlemin yapılması için ekip gönderilmesini istedi.

DENETİMİ GÖREN MASKE TAKTI

Yapılan denetimler sırasında, maskelerini takmayan ya da takılması gerektiği şekilde takmayanlar, heyeti gördüğü anda maskelerini kurallara uygun şekilde taktı. Yemek yiyen ya da çay içen vatandaşlar dahi denetim heyetini gördüğü anda maskelerini takmak için telaşa girdi.

Maskesiz bir kişi de, heyeti görünce hemen bakkala girerek maske satın aldı.

SADECE 1 KİŞİ TEDAVİ GÖRÜYOR

Keşan'da koronavirüs vak'alarıyla ilgili soruları cevaplandıran Kaymakam Cemalettin Yılmaz ve Nuran Uslu, Keşan Devlet Hastanesi'nde 1 kişinin tedavi gördüğü bilgisini verirken, Bahçeköy'ün hızla iyileşme sürecinde olduğu, aksilik çıkmaması durumunda da 2 gün içerisinde normale döneceği belirtildi.