HABER MERKEZİ

Daha önce bisikletle bir Cumhuriyet Bayramı’nda geçilmesi nedeniyle adına “Cumhuriyet Parkuru” adı verilen parkurda yürüyen katılımcılar Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladılar.

DOÇEK’İN BİR DE MİSAFİRİ VARDI

Selanik Radyosu ve Televizyonunda görevli, aynı zamanda bisikletçi ve dağcı olan Pantelis Tzertevelıs DOÇEK ile ilgili bir belgesel çekimi için yürüyüşe katıldı. DOÇEK’i uzun bir süredir takip eden; Keşan ve DOÇEK ile ilgili tanıtım haberlerini komşu ülkede yayınlayan Tzertevelis yeni bir dostluk ve tanıtım köprüsü oluşturmak amacıyla bu belgeseli hazırlamak istediğini, bunun hem Yunan hem de İtalyan yayın organlarında yayınlanacağını, böylece bölge ve derneğin uluslararası tanınmasına vesile olmak istediğini belirtti.

Keşan DOÇEK Başkan Yardımcısı Aylin Akalın, Cumhuriyetin sadece bir rejim değişikliği değil, aynı zamanda kadınlarımız için de bir özgürlük hareketi. Cumhuriyet sayesinde kadınlar yasal anlamda birçok hakka kavuştu, bugün bu yürüyüşü yapmamıza vesile olan Ulu Önderimize ve vatan için canlarını, kanlarını vermiş tüm şehitlerimize bir kez daha saygımızı ifade ediyoruz.” dedi. Akalın, DOÇEK’in sadece yerel ve ulusal alanda değil uluslararası alanda da tanıtılması için çalışmalar içinde olduklarını Selanik Radyo ve Televizyonundaki bu belgesel çalışmasının Avrupa’nın birçok medya kuruluşunda yayınlanacağını belirterek önümüzdeki günlerde hem Yunan hem de İtalyan bisikletçilerle ortak faaliyetler düzenleneceğini ifade etti.

OLAĞAN GENEL KURUL SONRASI GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Derneğin 18. Olağan Genel Kurulu sonrasındaki ilk toplantısında seçilen yönetim kurulu kendi aralarında görev dağılımında bulundu. Başkanlığa Hakan Eşme, Başkan Yardımcılığına Aylin Akalın, Genel Sekreterliğe Nail Özkan, Sayman Üyeliğe Haluk Akalın, Kurul Üyeliğine de Gürel Serin getirildi.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ