MEHMET AYTAÇ

Partinin ilçe başkanlığı bürosunda yapılan toplantı, saat 11.00’de İlçe Başkanı Taner Karatepe’nin açış konuşmasıyla başladı.

Divan Başkanlığı’na Yusuf Nalbantoğlu, katip üyeliklere de İbrahim Sayılır ve Engin Çobanoğlu getirildi.

Gündem maddelerinin sırasıyla görüşüldüğü genel kurulda, Yönetim Kurulu oy birliği ile aklandı.

Bu sırada söz alan Başkan Karatepe, görevde bulundukları süre içerisinde kendilerine desteklerini esirgemeyen ve partiye gönül vermiş herkese teşekkür etti.

Genel kurulda daha sonra seçime geçildi. Seçime, Taner Karatepe’nin başkanlığındaki tek liste ile gidildi. Partili üyeler sırasıyla oylarını kullandı.

Seçim ardından Yönetim ve Denetim kurulları ile il delegeleri şu isimlerden oluştu.

YÖNETİM KURULU:

Taner Karatepe, Caner Güneş, Yaşar Bayram Dirlik, Mahir Kaplan, Erol Çayır, Hasan Kaykı, Tugay Yalçınkaya, Ersin Çiftçioğlu, Aydoğan Karaca, Turan Sarıgül. İbrahim Sayılır.

DENETİM KURULU:

Hayrettin Çetin, Salim Çavdar, Erol Çiftçioğlu, Fikret Akan.

İL DEGELELERİ:

Yusuf Erdem Nalbantoğlu, Taner Karatepe, Caner Güneş, Yaşar Bayram Dirlik, Hayrettin Çetin, Erol Çayır, Hasan Kaykı, Tugay Yalçınkaya, Ersin Çiftçioğlu, Aydoğan Karaca, Turan Sarıgül, İbrahim Sayılır, Mahir Kaplan, Salim Çavdar, Burhan Meşe.

Seçimin ardından konuşma yapan Başkan Taner Karatepe, genel kurula katılan tüm üyelere teşekkür etti.

“DSP, HALKIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEKTİR”

Ülkedeki esnafın, çiftçinin, işçinin ve memurun ekonomik açıdan zor bir dönemden geçtiğini işaret eden Karatepe, “Önümüzdeki seçimler ülkemiz için bir fırsattır. Artık hata yapma lüksümüz kalmamıştır. Türk halkı tarih boyunca sezgileri zekası ve cesareti ile dünyayı diz çöktürmüş bir ırktır ilk seçimlerde de gerekeni yapacaktır. DSP, halkın sesi olmaya devam edecektir.” dedi.

Demokratik Sol Parti’nin bu ülkenin her zaman emniyet kemeri olduğunu vurgulayan Taner Karetepe, “Demokratik Sol Parti, çiftçinin, esnafın, öğrencinin, emekçinin güvenebileceği bir partidir. Bizler üzerimizde bulunan sorumluluğunun farkında olarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz ve seçimlerde ne kadar kritik bir rol üstleneceğimizi dosta düşmana göstereceğiz” diye konuştu.

Karatepe açıklamasının sonunda, savaşların sona ermesi dileğinde bulunarak, her zaman barıştan yana olduklarını dile getirdi.